Veszélyes a szex terhesség alatt?
ha a kismama veszélyeztetett, akkor igen.
én az voltam/vagyok, nem szexel(t)ünk az első trimeszterben.. Illetve az előzőmnél a 22. hét körül barnáztam, akkor is egy hónapra letiltottak róla minket :)
Mi most lettünk határozatlan időre eltiltva a házasélettől! dec. 31-én együtt voltunk és szombaton vérzéssel az ügyeleten kezdtem! És sokkal ovatosabbak vagyunk, mint elötte!
7+3
Azért mert valakinek a neve előtt "Dr." szerepel, érdemes megnézni, milyen ember, még mielőtt bármit elhiszel neki...
Durván elindult a spiritualitásnak egy "furcsa útján", én a magam részéről nem akarnék a kezei közé kerülni...
Egyébként többek között azzal indokolja, hogy a baba lelki egészségének árt a szülők szexuális élete... Hát khm.
A vetélésről az én dokim azt mondja, hogy ha elmegy egy baba, akkor lehet, hogy nem lett volna egészséges amúgy sem, csak hát erre pro és kontra is kevés a bizonyíték...
De szerintem kérdezze meg mindenki a saját orvosát erről, akiben megbízik, aztán döntse el, hogy a párjával hogyan csinálja...
(A veszélyeztetett terhességek természetesen nem tartoznak ebbe a kategóriába szerintem sem!)
3. Kerdes:
"Elképzelhető-e, hogy valaki pozitív terhességi teszt mellett nem terhes?
A mai modern terhességi tesztek KIZÁRÓLAG terhesség esetén válnak pozitívvá."
Erdekes, en mindenhol mashol azt olvastam, hogy cisztatol is lehet pozitiv a teszt.
Ebbol kiindulva, en azt sem hiszem el neki, hogy veszelyes a terhesseg alatti szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!