Szex után, Ti meddig barnáztatok terhesség alatt (4 hónapos babás vagyok)?
Figyelt kérdés
Amikor ez történt, aznap voltam vizsgálaton, és minden rendben volt! Nagyon megijedtem!2011. okt. 5. 07:33
1/8 anonim válasza:
Szia! Én eddig nem barnáztam, de mindig fájt és puffadt a hasam ( elég nagy fájdalmaim voltak ), viszont egy pár napja nekem is volt utána egy kis majdnemhogy véres csepp a tisztasági betétemen. Én ma megyek orvoshoz, remélem nem tilt el, mert nagyon kívánós vagyok mostanában...
15hkm
2/8 anonim válasza:
5 hetes koromtól vagy 8 hetes koromig, semmit nem adott a doki, azt mondta hogy abba fog maradni a barnázás mert a babával minden ok méhszáj zárva csak valami hormonális dolog volt. Jó babavárást! Ne aggódj de azért hívd fel a dokidat. Ja és nem biztos, hogy a szextől volt hanem lehet a vizsgálattól.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak UH volt, nem volt hüvelyi vizsgálat.
2011. okt. 5. 08:48
4/8 anonim válasza:
Semilyen BARNÁZÁS, VÉRZÉS, RÓZSASZÍN FOLYÁS NEM NORMÁLIS terhesség alatt!!
Nekem haematómám volt 2 hét fekvés, no sex.
5/8 A kérdező kommentje:
Aznap voltam dokinál, és minden rendben volt! De ezt írtam már. Haematómám pedig felszívódott a 12. hétre.
2011. okt. 5. 08:57
6/8 anonim válasza:
Soha nem volt szex után barnázás, pedig aktívak voltunk a 34.hétig.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Voltam dokinál, és minden rendben :)!
2011. okt. 5. 15:12
8/8 Atroposz válasza:
Sex után mindig be keményedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!