Mi a véleményetek a terhesség alatti szex-el?
Hát igen, anyósnak igaza van. Abban is, hogy sok házasság emiatt megy tönkre és abban is, hogy ez bizonyos szintig házastársi kötelesség.
Hacsak az orvos nem tilt el a szextől akkor nincs mitől félni. Csak egy újabb fölösleges para amivel a kismamák megkeserítik a saját és a párjuk életét.
Az elején féltem, hogy elmegy a baba.
A közepén tudatosult bennem, hogy már bennem van egy kis élet, emiatt nehéz volt szex közben elvonatkoztatni.
A terhesség végén meg már nem fértem el a hasamtól, így kényelmetlen volt.
Így a szex a terhesség alatt igen katasztrofális volt, de mindezt a problémát párommal beszéltük meg, senkinek semmi köze nem volt hozzá.
Nem mindenki lesz terhesség alatt szexistennő.
A házasságok pedig nem emiatt mennek tönkre, hanem sokkal inkább amiatt mert a párok maguk között ezt nem tudják megbeszélni, vagy eleve volt már valami probléma a kapcsolatban.
Anyósoddal nem értek egyet.
Én sem voltam "jóban" a szexszel, párom mégsem számolt be erről a mamucinak, de anyósom amúgy se szólt volna be nekem szerencsére.
Ezt én sem értem! Mitől féltetetted a hasad? Ha a doki nem tiltja meg, miért ne lehetne szeretkezni? Nekem pl. igényem is van rá.
Ha a páromat nem zavarja,hogy hasam van,akkor engem sem!:) A babának meg jó, ami neked is. Az enyém kifejezetten szereti az orgazmust!:)
Mondjuk ettől függetlenül, megölném a férjem,ha anyjával beszélné ezt meg. Anyóst meg főleg agyon is ütném,ha ebbe belepofázna!
Egyetértek abban, hogy sem az anyósnak, sem havernak ehhez semmi köze. Nem volt szép dolog ezt kibeszélni, az anyjával megvitatni:S
3 terhességem alatt én végig pozitívan álltam a dologhoz, viszont a férjemet a vége felé abszolút feszélyezte, így nem is nagyon voltunk együtt. Megértettem, van ilyen is.
Az, meg hogy házastársi kötelesség? Ez a legnagyobb butaságok egyike:)
Majd együtt leszünk, ha MINDKETTŐNKNEK jó!Kötelességből soha, egy percet sem.
Üdv: 3 gyerekes anyuka
Anyósod mondja meg, hogy mikor szexelj a férjeddel??? Ez milyen morbid!
Mondjuk az még morbidabb, hogy a "gyerekem szereti az orgazmust"... úristen...
Nekem nincs ilyen téren kötelességem. A férjemnek sincs. Ha fáradt, én megértem. Az első 12 hétben féltettem a magzatot mert volt előtte egy vetélésem, ő is megértette. Ki is bírta, nem ment tönkre semmi.
De köztünk legyen szólva... ha orálisan elégíted ki, attól például a hasadnak se lesz semmi baja, és a férjed se fog érte haragudni. ;)
Nos,az elsővel semmi nem volt tabu- sem a szex,sem a motorozás,sem a fürdőzés. A második baba sajnos ideje korán elment. A harmadiknál így az első 12 hétben mi is hanyagoltuk a dolgot, de nálunk sem volt ebből probléma,utána végig kívántam a párom,egészen a szülés előtti 2-3 napig. A negyedik baba is elment,ezért a mostani terhességnél szintén hanyagoltuk a szexet a 12. hétig,aztán csak heti 1-2 alkalommal voltunk együtt,mostanság meg 1-2 hetente.
Olyan nincs,hogy házastársi kötelesség- legalábbis nem a szex.
Anyósnak meg adtam volna egy akkorát... De a pasinak is!
Üdv: 2gyerkőcös,29 hetes
a kérdésedre válaszolva én végigszexeltem a terhességem, szülés elött 2 nappal voltunk együtt utoljára, persze csak a pocakkimélő pozok jöhettek szóba a végén.
ha nem veszéjeztetett a terhesség akkor nyugodtan lehet végig, de CSAK HA MIND A 2 FÉL AKARJA! ha te nem akartad,a párodnak el kellett volna fogadnia...anyós extra gáz....:S
sajnálom h igy alakult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!