Kismamik terhesség alatt nincs szex?
Hát sajna az Én párom sem mutat sok hajlandóságot.Nem tudom mi az oka,vagy a "harmadik résztvevő",vagy a féltés,vagy az,hogy pocakos lettem? :-( Már nem merek kezdeményezni,mert félek,hátha egyáltalán nincs kedve hozzá.A legrosszabb,hogy eszembe jutott,addig hátha "pótolja" máshol,mástól?Bár ennek egyéb jele nincs.(viselkedés,kimaradás...)
Végre egy pasi,aki az Én cipőmben jár.Lehet,hogy a Te párodnak is ilyen kétségei vannak,mint nekem,kérdezz rá,és lehet,hogy végre megoldódik,hiszen lehet,hogy Ő azthiszi,Te nem akarod!
Sok sikert!
26 hetes kismami.
Figyu!
Kismamáknál a hormonok érdekesen dolgoznak ám! Az első 12 hétben tudatosan nem akartam. Utána kb. a 30.ig szexistennőnek éreztem magam, aztán: kb 1-2 hónapig arra gondoltam, hogy ez nem a párom területe, neki nincs "joga" az én p...hoz, sem cicimhez, mert ez a babáé lesz. de ezt nem tudatosan gondoltam, csak úgy jött. Aztán most megint sokat akartam. Már csak egy hát van vissza, most meg már csak szülni akarok :)
Ha úgy érzed, hogy meg is könnyebbült, akkor ugye itt nem a terhesség a gong, hanem hogy egyébként sem szerette a szexet. De ha most nem akarja, szerintem normális.
De szerintem beszélj vele. Lehet, hogy fájt neki, vagy akármi olyan dolog, amin könnyen tudtok segíteni, ha megbeszélitek. Ha nem, akkor meg a baba után még kevesebb lehetőség, idő, és energia lesz rá, és hamarosan rossz vége lesz, mert nyilván vannak szükségleteid, még akkor is, ha minta férj vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!