Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik terhesség alatt...

Kismamik terhesség alatt nincs szex?

Figyelt kérdés
Amióta a párom kismama azóta 2x volt szex és 2x orális kényeztetés. Most a 32.héten vagyunk. Ennyire nem kívánják a kismamik a szexet? Bár előtte sem voltunk sajna csak max heti 2x együtt. Mi lesz szülés után? Olyan mintha ez kicsit öröm is lenne Neki, h nem kell velem foglalkozni.
2011. jún. 26. 00:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia.Én most vagyok 27 hetes terhes.hát megmondom őszintén túl sokszor mi sem voltunk eddig együtt a párommal.most is már egy hónapja eltelt.én nem is kívánom,szerintem a hormonok miatt.pedig szeretem imádom mindennél jobban őt.rá eröltetni nem is akarom magamat.mert ha nem kívánom akkor nem ,sajnos.néha nagyon lelkiismeret fulldálosom is van ez miatt,nagyon sokszor van rémálmom hogy megcsal ez miatt a párom.de igazából ezt így én feketén fehéren elmondtam neki hogy nem kívánom a sexet,és megértő volt.egy őszinte szeretet teljes kapcsolatba szerintem mindent meglehet beszélni.kérdezz rá nála hogy ez miért van így.
2011. jún. 26. 10:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi azért nem szexelünk mert féltjük a babát (előzmények miatt) de amúgy sem kívánom jobban a szexet mint terhesség előtt! De azért kielégítjük egymást:)
2011. jún. 26. 10:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Nalunk minden olyan volt mint terhesseg elott(persze "finomabban"),en is kivantam parom is.Sot utolso nap reggel mielott mentem a korhazba(inditott szules) meg egyutt voltunk mert hat 6 hetig semmi nincs.Alig vartuk hogy leteljen a 6het ebbol 4 hetet birtunk varni.:)

Most ha picur engedi akkor minden nap egyutt vagyunk.6 eve vagyunk egy par.

2011. jún. 26. 10:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez a hormonok kegyetlen játéka.Van aki jobban,van aki kevésbé kívánja ilyenkor,és ez még a szoptatás alatt is így lesz.Türelmesnek kell lenned sajnos,és időnként egyedül csinálni dolgokat:(
2011. jún. 26. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!