Mi a véleményetek a terhesség alatti szex-el?
21. hetes terhes vagyok.
Mikor megtudtam h terhes vagyok, ezen filóztam én is.
( 11 hetes voltam akkor, vettem tesztet de mind 3x negatív volt,anyukám jött rá h terhes vagyok mert addig imádtam a frissen főtt kávé illatát utána már undorodtam tőle na de ez m1 is).
Utána olvasgattam, mert szinte a falat kapartam annyira kívántam a szexet,de még sem akartam,h valami baja legyen a mohóságom miatt és meglepő választ kaptam!
A babának jót tesz a szex,mivel az orgazmus során boldogság hormonok szabadulnak fel,amit ő is érez.na és persze ha az orvos nem tiltja akkor miért ne? :)
Hát nem tudom,h érzi -e vagy sem,de én így terhesség alatt jobban élvezem mint az előtt.Persze odafigyelünk rá is.A párommal úgy vagyunk vele ami nem fáj az minden jöhet.
Bár a múltkor szabotálta a tervünket!
De azért néha elgondolkozom azon,akár mennyire is tűnik butaságnak,h olyankor mit csinálhat oda bent, elbújik és várja,h mikor lesz vége,vagy fél olyankor,vagy esetleg tisztában vele h mi zajlik.Mert hibába mondják,h az agya nem fejlett annyira h feltudja fogni a dolgokat, azért még sem látnak a kis fejükbe hogy tudják gondolkoznak-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!