9. hétben járok. Utrogestant kell szednem, mert volt egy kis barnázásom, ami elmúlt. Most sárgás folyásom van, amivel nem kell foglalkoznom a doki szerint! Tudom h a szex is veszélyes, de ritkán belefér azért?
szia
én is kaptam utrog.,viszont már leálltam vele.Én 14 hetes vagyok, nekünk sem lehetett szexelni eddig, mi még most sem mertünk kockáztatni, még "ki húzzuk" pár hétig azt beszéltük meg a férjemmel, nagyon nehéz, de én már 2x vetéltem és nem merek kockáztatni.
Az orvossal kéne ezt megbeszélned, ő meg mondja, h lehet e vagy sem!!
Én személy szerint hanyagolnám a szexet amíg nincs teljes bizonság, magyarán túl nem vagyok az első harmadon.....olvastam már olyat és nagyon el is szomorodtam a hírekre hogy valaki szex után elkezdett vérezni és el is ment a baba mert nem kapaszkodott elég erősen.
Persze most írhatnám azt is hogy a természet szelektál, és hogy ha a szextől elmegy amúgy is elment volna mert ezek szerint nem volt elég erős, na de azért ilyen helyzetben én inkább szeretnék abban a tudatban lenni hogy én vigyáztam rá mint a szemem fényére. Lehet hogy nem lenne semmi ház ha szexelnétek de ha igen, sosem bocsájtanád meg magadnak..
Én Duphaston-t szedtem ugyan ezen ok miatt és mi sem mertük megkockáztatni a szexet a 15. hétig korábbi vetélés miatt. ( Egyébként a 13. héten abba kellett hagyni a gyógyit fokozatosan) Ekkor alakul ki már teljesen a méhlepény, ami átveszi a sárgatest hormontól a szerepet, ami nekünk a gyógyi nélkül nem működött volna rendesen.
Szerintem valahogy csak ki bírjátok azt a néhány hetet, minthogy ha baj történne, akkor egész életetekbe hibáztatnátok magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!