26hetes kismamik hogy vagytok?
Szia! Köszönöm kérdésedet, mi nagyon jól vagyunk. Kisfiú lakik odabent, már a 18. héten látták, de szombaton voltunk 4 d uh-on, ott is bebizonyította, hogy ő pasi...:)
Ádámnak hívják, már a legelejétől, mert titkon reméltem, hogy megint pasim lesz...:)
Pocakom most látványosan nagyobb lett az elmúlt 1-1,5 hónapban, amit érzek is. Kg-ban sajnos sok jött rám,kb 10-nél járok. Pedig semmivel sem eszek többet, mint terhesség előtt, sőt van mikor egészen keveset. Nem vagyok édesség függő sem, de ez van. Előző terhességnél 19 jött fel, de akkor 3 hét alatt le is ment, mert rengeteg víz volt rajtam, na meg a gyerek volt 4 kg + a méhlepény+ a magzatvíz és mondom a többi az a vizesedéssel jött.
Most meg majd kiderül. És te hogy vagy kedves kérdező? Első baba? Rólatok mit lehet tudni?
Szia!
Mi is remekül vagyunk. És majdnem ugyanazt írhatnám, mint az első válaszoló. Kisfiú lesz és Ádám! :) Mi kislányt vártunk, de természetesen a fiúnak is nagyon örülünk. 20 hetesen tudtuk meg a nemét. Eddig 4 kg jött fel, az elmúlt 1 hónapban volt hírtelen 2 kg hízás, ekkor nagyot nőtt a hasam. Ádám minden nap rengeteget mozog, szeret bebújni a bordám mögé, amit én kevésbé szeretek. :) Kezdem érezni a hasam súlyát, de szerencsére még nem megterhelő.
Kedves kérdező! Nálatok miújság? Hogy álltok a babaholmik beszerzésével? Esetleg, ha voltál mostanában UH-on megírnád a méreteket. Előre is köszönöm.
Boldog és problémamentes babavárást!
Üdv: 26+3 hkm
Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni?
Ez lemaradt. :)
Szia!
Kérlek majd írd meg, hogy hogy áll a baba méret ügyileg. Én szerencsére nagyon fittnek érzem magam, egyáltalán nem vagyok fáradékony. Jövőhéten szerintem mennem kell 2. nagy vérvételre, mert még a doki nem küldött és lassan már belépek a 3. trimeszterbe.
Lehet, hogy a te szervezeted több vizet raktároz, így emiatt is lehet több a kiló, nem feltétlenül zsírként rakódik rád.
További szép napot.
Köszönöm a választ! Én még várhatok vagy 2 hetet mire mehetek Uh-ra.
További minden jót!
Üdv: 27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!