Hogy vagytok áprilisban szülő kismamik?
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 20:40
1/8 anonim válasza:
Jól csak már egyre nehezebb a derékfájás borzalmas :)De már nincs sok hátra elvileg jövőhét után jön a kis manó.
És te kérdező? :)
2/8 anonim válasza:
Szia,
Én elvileg április közepére vagyok kiírva,de minden nap 'várom',hátha ma jön...:) második bébi,megint kisfiú!Imádom már most,pedig alig van időm élvezni a terhessegem.Ha a nagy alszik délután,igyekszem én is,különben nem bírom estig.Segítségem nincs,Apa estig dolgozik,szóval nem egyszerű.A dokinal.2hetente meglepődom,hogy még mindig minden zárva..Ja,josloim vannak,a hasam nagyon feszül.Nem nagy,de a baba az :s A 'mennyi van meg hátra?'kérdések kezdenek remiszteni..azta.nemsokára tényleg szülok!? :D
és te?Hogy vagy,mikorra vagy kiírva?Kislányt vagy kisfiút vársz?
3/8 anonim válasza:
Jővőhét utánra várjuk mi is, bár napok óta "mindjárt megszülök érzésem van"
4/8 Csillus25 válasza:
Én két hét múlva kellene hogy szüljek pontosan húsvétkor....de ma is este már "olyan érzésem"volt hogy bármikor indulni kell a kórházba...a nővérkéje már nagyon várja...Izgulok nagyon:)
5/8 anonim válasza:
Àpr. közepére vagyok kiírva én is. Hugi lesz, 2,5 éves növérkéje nagyon várja, meg persze mi is.Eddig csak keményedik a hasam néha néha semmi más jel nincs. Jól érzem magam, alvással sincs probléma , inkább csak az, hogy többszor lekell ülnöm vagy feküdnöm napközben ,mert nehezen kapok levegöt,de aztán gyorsan átmegy rajtam. Szerintem 40 hétben még egyben leszünk, mint ahogy növérkéjével is volt. Kitartás nektek!
6/8 anonim válasza:
Szia, én április 18.-ára vagyok kiírva papíron, viszont ultrahang szerint április 9. Második baba, kislány után most kisfiú lesz.Már én is nagyon nehezen bírom, ráadásul valamelyik nap ki kellet menni az ügyeletre, mert 4 órán keresztül 15 percesek voltak a fájások. Benn voltam 2 órát, de csak vaklárma volt mert jóslók voltak.A méhszájam 2100-as remélem már nem sok van hátra.... nagyon várjuk már Petibababát :)
7/8 anonim válasza:
ápril 12 re vagyok kiírva pénteken jöttem haza a kórházból január óta mert beindult a szülés. 36 hetes korom óta minden ok de meg vagyok nyílva belül és középen de a külső tart 2 hónapja Hála Istennek. Már ezt végigfekszem de egyre nehezebb. A szemérem csontom fáj hetek óta de úgy hogy éjjel felkelek rá. Remélem minden ok lesz drukkolok nektek is.
8/8 A kérdező kommentje:
Én 35 hetes vagyok, első babóm. Kisfiú. 28-ra vagyok kiírva, de azért mát fájdogál. Én sajna vashiánnyal küzdök, elég fáradt vagyok, de ki kell bírni keddig, akkor megyek dokihoz.
2012. márc. 25. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!