Ti hogy vagytok harmadik trimeszterben járó kismamik?
Szia
Szerdán töltöm a 36 hetet és már minden egyre nehezebb, április 19-re vagyok kiírva. Igen izgulok, de nem félek és első babánk lesz, ha minden igaz kislány :)
Szia, én a 36. hétben járok, április 18.-ára vagyok kiírva, de ultrahang szerint már húsvétra meglesz. Alig várom már hogy velünk legyen.Második baba első kislány 2 éves, ő pedig kisfiú lesz.Sokkal nehezebben viselem ezt a terhességet.Minden probléma ami lehet előjött hányás, szorulás, aranyér...stb. A kislánynál semmi tünetem nem volt.Egyre nehezebb....már nem bírok aludni sem, rengeteget járok wc-re.... egyre lentebb van a feje.
Nagyon várjuk már..... :)
Sziasztok! :)
Én a 32. hétben járok (bár kicsit káoszos, uh szerint a 33.-ban :)), május elejére várjuk a babát. Rengeteget ficánkol, és szintén rengeteget csuklik. :)) Első, és kislány lesz, borzasztóan izgatott vagyok már. Néha vannak enyhe görcsök (nem tudom, az jóslónak számít-e?), keményedések pedig már régebben, no meg egyre nehezebb az alvás, sőt néha majdnem lehetetlennek tűnik... :) De nagyon-nagyon várjuk már! :)
Sziasztok!
Én is 32 hetes vagyok (tuti a fogantatás),de Uh szerint 36hetes leszek hétfőn!De Ő is csak nagybaba lesz!
Második lányunkat várjuk,aki elég nagy gondot okoz/okozott a pocakomban!Leállta vesém mert annyira elnyomta,így van egy katéterem a vesémben:(ÉS ettől 3 hónapja húgyuti fertőzésem van!állandóan pisilnem kell,iszonyatosan fáj..Dehérfőn műtenek (kiveszik)És ha szerdáig nem görcsölök újra beakkor nem kapom vissza!
Drukkoljatok,mertmár nagyon gáza ketéter!:(
Emiatt csak bal oldalon alhatok sehogy máshogy már karácsony óta...Már utálom az éjszakákat is!Másfél óránál többet sesem alszom mert pisilnem kell :(
Pedig a kétévesemtől alhatnék! :)
Amúgy semmi problémám nincs,ilyen átlagos pocakos gondok...
ÉS nagyon várom a szülést,hogy azt a felemelő csodálatos érzést újra átélhessem,hogy együtt küzdünk!ÉSbhatalmas öröm a vége!Nagyon nagyon várommár!:)
2éves kislány és 32 hetes pocakcsajszi anyuja
Azta csajok.Nő uralomlesz Magyarországon Hál isten.
30hetes vagyok második baba Ő is kislány mint az első aki 13 hónapos.
Emiatt nagyon nehezen bírom de mindjárt itt a vége.
Izgulni nem izgulok inkább izgatott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!