Minden kismama beszedi a felírt vasat, illetve a magzatvédő vitamint a harmadik trimeszterben vagy csak szükség esetén szeditek?
Szia!
A felírt vasat minden nap szedem, ahogy kell. A magzatvédő vitamint a 35. héttől már csak 2 naponta, addig naponta szedtem. Ez marad is így a kedden várható szülésig.
A vasat én szedem minden nap, max. akkor nem , ha épp elfelejtettem, de ez eddig csak 2-szer fordult elő 2 hónap alatt.
Magzatvédőt meg már egy jó ideje én sem szedek.
Én még vérnyomáscsökkentőt szedek, így pont elég ez a sok bogyó egy nap nekem.
Én a héten voltam vérvételen, ahol jó lett minden értékem, így már biztos nem fogok szedni semmi mást.
Nekem azt mondták, vasat nem kell szednem, jó lett a vérképem. Viszont a vitaminra nekem azt mondták, szedjem végig. Így szedem is: Hipp Natal, Kalcium+D3 vitamin és Magnesi Citri. Szerintem is butaság a hízás és a nagy baba. Eddig 10 kilót híztam, csak cicre és pocakra, a Baba súlyát pedig 1655 grammra becsülték a 30. héten. Anyukám 25 éve mindenféle vitaminok nélkül 25 kilót hízott és 3850 grammos voltam.
Boldog Babavárást!
31h kismama
Szia!
Én nem szedek semmit. A vérképem jó, a baba rendesen fejlődik. Régen se szedtek az emberek különböző vitaminokat, mégis egészséges kisbabájuk született. Étkezz egészségesen.
Amennyiben szükség lesz bármiféle + vitaminra vagy vasra, természetesen be fogom szedni.
Üdv: 13hkm
"Régen se szedtek az emberek különböző vitaminokat, mégis egészséges kisbabájuk született"
Már akinek!
Régen ultrahang sem volt, meg légzésfigyelő sem, meg oltások sem, akkor ennyi erővel ezeket se vegyük igénybe, mert ha dédanyáinknak így jó volt akkor mi minek akarunk mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!