26hetes kismama vagyok. Mostanában egyre sürübben van légszomjam. Úgy érzem nem kapok elég levegőt. Más is tapasztalt ilyet?
Én valamikor már attól sem kapok levegőt ha sokat beszélek. Nem kellemes tudom, de majd csak túl leszünk rajta. A babádnak semmi baja nem lesz, a méhlepény mindent elvesz, amire csak szüksége lehet a babádnak. (akár az anya kárára is) Boldog babavárást:)
30hkm
Igen. Ez attól van, hogy a baba növekszik és felfelé nyomja a tüdőd, amibe így kevesebb levegő jut.
A gyomrod is felfelé nyomhatja, amiből valóban szivároghat a nyelőcsőbe sav, viszont azt nem csak légszomjként érzed, hanem a nyelőcsőben, garatban maró, égető érzésként, főként éjszaka, lefekvés után.
A légszomjon könnyíteni úgy tudsz, ha megpróbálsz a bal oldaladon feküdni és megtámasztod a pocakod egy párnával, vagy pedig félig ülő testhelyzetben pihensz szépen aládunsztolva a derekad és a hátad párnákkal, úgy hogy a pocak "kiemelkedjen".
A savat pedig egy szem Rennie elszopogatásával tudod semlegesíteni, illetve sokat segít, ha este 6 után már nem vagy csak nagyon könnyű kaját eszel.
A babának mindez nem árt.
Boldog babavárást kívánok.
33 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!