9+4 hetes kismama vagyok, és nagyon száraz az arcbőröm, meg kissé érdes is. Tapasztalt valaki hasonlót? Mit lehet ellene tenni?
Szia,
Nem tudom, mennyire lesz hasznos, nekem amióta babát várok (16. hét) szinte mindenhol teljesen kiszáradt a bőröm. Azelőtt sem volt valami szuper, de most a talpamtól a tenyeremig szinte mindenhol száraz, viszket és hámlik. Ha nem viszket, akkor fáj.
Bőrgyógyásszal írattam fel olcsó, gyógyszertárban kikevert krémeket. Írt kifejezetten testre, kézre, nappalra, éjszakára. Azokat használom, illetve néha váltom a kék Niveával, az arcomra pedig a száraz bőrre való Hélia D-vel. Más nem vált be.
Azt mondta még a bőrgyógyász, ez "normális".
Illetve, nem tudom, mivel mosol arcot, de vettem mosdókenőcsöt, illetve már csak illat- és színezékmentes tusfürdőim-lemosóim vannak, mert ezek kevésbé irritálnak.
:)
Az enyém is nagyon száraz már a terhesség elejétől kezdve. Azelőtt normál bőröm volt, most annnnnyira száraz, hogy egy doboz krém nem elég rá. Hiába iszok sok folyadékot, semmi nem használ.
14 h km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!