28 hetes kismama vagyok. Mik ezek a kattogások? Néha amikor mozog a babám, a méhem felől kis kattanást lehet hallani! Más is tapasztalt ilyet?
Szia! Ezt már én is kérdeztem itt, de nekem sem jött túl sok saját tapasztalású válasz, de én is érzek és hallok ilyesmit. Nem csuklás, nem a magzatburok pukkanása ( nincs magzatvízszivárgás ), és csak mozgásnál hallható. Ha neked is hasonló, akkor egy cipőben járunk, és ne izgulj, ez is "normális", a méhfal tágulása, izmok recsegése lehet. Nekem már hetek óta hallható, és a babám nagyon erőteljes típus- én ennek teszem be. Kedden megyek ctg-re, akkor rákérdezek a szülésznőknél, meg a dokimnál másnak is volt-e már ilyen tapasztalata, és majd írok még választ!
Kitartást, könnyű szülést 36hetes km
Tegnapi 2. vagyok! Kisfiunk lesz ( a kislányunk 5 éves), aki focista és boxoló lesz egyben. Azt mondják ebben a korban már belassulnak a babák, na ő ezt megcáfolja, de szerencsére este hagy aludni. Holnap még írok a kattogásról!
36hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!