Van itt olyan kismama akinek az Edwards szűrés arányszáma kevesebb lett mint 1000? Mentetek tovább? Az enyém 1:929-hez és 35 múltam.
Szia!Ez a mai világ ahol már ilyen okosak vagyunk,és mindenért aggódunk:(
Én 2006-ban szültem a kisfiamat,semmit sem tudtam ezekről a vizsgálatokról,és tök nyugodt,boldog terhességem volt.Most néztem meg kíváncsiságból az afp eredményét,az edwards 10000,de a down például 1:690-hez.Na most ezen össze vissza paráznék,akkor eszembe sem jutott,nem is néztem semmi eredményt,a doki azt mondta minden rendben,és én ezt el is hittem,de jól tettem:)Egy gyönyörű egészséges 5 éves nagyfiam van.Tavaly volt egy terhességem,ahol a 12. heti uh-on rossz lett a nyaki redő,és még 3 más dolog is,tehát egyértelmű jelek voltak,sajnos 13 hetesen megszakították:(Most 6 hetes vagyok,utánnéztem mindennek (kár volt)és már mindent tudok,jajj,már én is összeaggódok mindenen.Próbálok lazítani,hisz nem lehet semmi baj:)Szerintem a te eredményed is jó,nyugi :)Az uh-on lennének jelek.Minden rendben lesz!
Ne aggodj,nekem a downom volt 1:69,elmentem magzatviz vizsgalatra.
Semmi baj nem lett hal istennek,most 6hetes egeszseges a kislanyom.
Nekem is a down-om lett 1:110-hez 27 évesen!
Én tovább mentem genetika, amniocentézis, és szerencsére kiderült hogy semmi baj sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!