Kinek kellett megismételni a miss ab-t és miért volt rá szükség?
Engem amissed ab után hazaengedtek, de már akkor is görcsöltem, mikor kiengedtek. Ezt jeleztem is az orvosnak. Ő azt mondta el fog múln. Hiába mondtam neki, h az előzőeknél nem volt ilyen. Aztán hajnalban felébredtem, h nagyon kell pisislni, de nem tudtam felkelni az ágyról. Aztán negy nehezen kivánszorogtam, akkor meg nem tudtam felállni a wc-ről, annyira görcsöltem. A párom felriadt a sírásomra, segített felöltözni és bevitt az ügyeletre. Ott ultrahangon 2 orvos is megállapította, h bent maradt egy szövet darab, emiatt újból meg kellett ismételni a műtétet.
Én megúsztam ennyivel, de a barátnőmet elöntötte a vér is a görcs mellett és nála is meg kellett ismételni a műtétet.
Viszonylag jól éreztem magam a műtét után, minimális vérzés, enyhe fájdalom, még aznap pár órával utána hazamahettem. Harmadnapra felment a lázam, és görcsöltem. Este megnézett egy doki, írt fel antibiotikumot, de uh-n nem látott semmit- a kókler :@
Másnap erősen vérezni kezdtem és sürgősen megműtöttek megint: nem volt alapos az első műtét, és gyulladás is lett... De a második után szerencsére gyorsan gyógyultam, igaz egy darabig jobban fájt a hasam, de nem görcsölt és a vérzés is enyhe volt, asszerm max egy hétig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!