30 hetes kismamik hogy vagytok? Kislányt vagy kisfiút vártok?
Én holnap leszek 30 hetes és szerdán megyek uh-ra.
Kislányt várunk a 2 és fél éves kisfiunk mellé.
Néha már kényelmetlen az alvás és nehezen hajolok, pedig nincs is olyan nagy hasam.
Nagyon erőseket rúg és eleven kiscsaj :-)
Szia!
Én ma töltöttem a 30. hetet, mi is kislányt várunk a ma 17 hónapos kisfiunk mellé.
Holnap megyek ultrahangra.
Éjszakánként nagyon aktív a kiscsaj, így keveset alszom, pedig szopis párnával jókat tudok aludni, ha épp alszik a pocaklakóm is, egyébként minden rendben, nekem is viszonylag kicsi a pocakom.
Nagyon szeretek várandós lenni, olyan rossz és jó is egyben, hogy egyre kevesebb van hátra a szülésig. :)
Már beszereztem a csajos ruhák nagy részét, elkezdtem mosni a pici ruháit, bátyus most kap új ágyat és persze ő is kapott bőven új ruhát is, hogy ne maradjon ki semmiből, szóval készülődünk.
Nekem csak az alvással van problémám általába akkor rugdos de nem is kicsiket.
Amugy nekem nappal is sokat rugdos.
Még nem mutatta meg magát UH-n és azt se tudom mikor kell menni a következöre ahol remélem megmutatja már magát.
Nekem sincs nagy pocim
orvoshoz pedig hétfön megyek.
30+3hkm
30+2 vagyok ma. Kisfiút várunk. UH-n megmutatta magát 18 hetesen és 28 hetesen is :) Van már egy 21 hónapos kislányunk, annyiból van szerencsém, hogy 1-1 napot elvan a nagyszülőknél is, és az apukával is sokat mennek pl sétálni, azaz Párom sokat segít, így ez könnyebbség. sokat rúg a kisfiú, a nevében még nem vagyunk biztosak.
Én ma voltam a III.rutin vérvételen és Uh-n is, 1610 gramm. A kislányom a 30 hetes UH-n 1385 gramm volt és 3100-al született a 39.héten. Ezek szerint a kisfiú nagyobb lesz. Májusban kiderül, mert bár papíron június 02-re lennék kiírva, de mivel programozott császár lesz, így megcsinálják május 20.körül, a 38.héten.
6 kilót szedtem fel eddig, bár eleve volt némi túlsúlyom.
Éjjelente 2 körül ébredek...3 felé tudok visszaaludni csak. És sokat ég a gyomrom is, az szinte egész nap.
20.hét körül fájt a derekam de nagyon, Inno Rheuma krém 2 hét alatt rendbehozta.
Ja igen, a mai UH szerint medencevégű a kisfiú.
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!