37,38,39 hetes kismamik, hogy vagytok? Hogy bírjátok? Kész van már minden a bébinek? Kisfiut vagy kislányt vártok? Szerintem vagyunk egy páran a finisbe?!
En meg csak 36 hetes vagyok,de mar vagy 3 hete keszen all minden.Sot a korhazi csomagom is,mivel veszelyeztetett vagyok es hamarabb be is fektetenek.Szerintem nem lesz gond,foleg ha le van takarva a kisagy.A ruhai kulon szekrenybe vannak es a korhazi csomagban pedig kulon kistaskaba pakoltam.
Amugy mar eleg nehezen birom a 2 eves lanyom mellett,meg felek is egy picit mivel egesz napokat csak vele vagyok itthon.
Elvileg csaszarolni fognak mivel melyen tapadt a placentam.
Hetfon megyek kontrollba,mar nagyon varom,mert karacsony elott voltam utoljara,azota biztos sokat nott a kislegeny.
Meg holmi aprosagot be kell szerezzek,pl cumisuveg,popsikrem.
A jovoheten meg keszulok meg egy turis korre,mert kitudja mikor jutok meg el.
Na konnyu szulest kivaok mindenkinek,majd megirhatjuk ide,h hogy zajlottak le a dolgok,nem?
37 hetes vagyok, első baba és kislányunk lesz. A kis szobája már készen van, kisruhák is. Ma még voltam egy jót turizni, vettem neki csini kis ruhákat, de már tavaszra-nyárra, picit nagyobbakat. Újszülött ruhája van elég, meg ahogyan saccolták, nem is lesz kicsi baba.
Amúgy én jól vagyok, alszom mint a bunda éjszaka (bár sokat felkelek pisilni, de pikk-pakk visszaalszom), semmim nem fáj.
Mi is már nagyon várjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!