Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37,38,39 hetes kismamik, hogy...

37,38,39 hetes kismamik, hogy vagytok? Hogy bírjátok? Kész van már minden a bébinek? Kisfiut vagy kislányt vártok? Szerintem vagyunk egy páran a finisbe?!

Figyelt kérdés
Én már nagyon türelmetlen vagyok alig várom,hogy velünk legyen a kisfiunk.Nekünk már minden kész a 32.héttől.Nem baj ha azóta állnak a kis ruhái meg a kiságy?persze minden pormentes helyen,kiságy letakarva.Nem áll szándékomban újra mosni mindent nem hiszem,hogy gond lenne.
2011. jan. 14. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:

En meg csak 36 hetes vagyok,de mar vagy 3 hete keszen all minden.Sot a korhazi csomagom is,mivel veszelyeztetett vagyok es hamarabb be is fektetenek.Szerintem nem lesz gond,foleg ha le van takarva a kisagy.A ruhai kulon szekrenybe vannak es a korhazi csomagban pedig kulon kistaskaba pakoltam.

Amugy mar eleg nehezen birom a 2 eves lanyom mellett,meg felek is egy picit mivel egesz napokat csak vele vagyok itthon.

Elvileg csaszarolni fognak mivel melyen tapadt a placentam.

Hetfon megyek kontrollba,mar nagyon varom,mert karacsony elott voltam utoljara,azota biztos sokat nott a kislegeny.

Meg holmi aprosagot be kell szerezzek,pl cumisuveg,popsikrem.

A jovoheten meg keszulok meg egy turis korre,mert kitudja mikor jutok meg el.

Na konnyu szulest kivaok mindenkinek,majd megirhatjuk ide,h hogy zajlottak le a dolgok,nem?

2011. jan. 14. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem gond, nekünk is kész volt minden a 32. hétre. Én 38+3 vagyok ma, már nagyon nehezen birom. Minden kényelmetlen, minden fáj. És látni akarom már a babám...
2011. jan. 14. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, és kisfiam lesz. :)
2011. jan. 14. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
38 hetes vagyok, igazából néha már nyűgös vagyok, de nem tragikus. Rengeteg energiám van, és bár elég jelentőségteljes pocakkal rendelkezem, szerencsére semmiben nem akadályoz. Nagyjából minden kész, mosva vasalva, a kiságyat még nem vetettük meg, most hétvégén tervezem. Ruhákat még el kell rendezni a szekrényben. Kórház csomag már a 32. héten készen volt. Kislányunk lesz, ha minden igaz. :)
2011. jan. 14. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
37+3 vagyok. Én is egy ideje összepakoltam a kicsinek és magamnak is, az ágya letakarva, ruhái kimosva, bevasalva. Most már csak várunk.Tényleg ezek a hetek a leghosszabbak. Eddig valahogy úgy repült az idő, most épphogy csak vánszorognak a napok. Kisfiunk lesz és első baba, már nagyon izgulunk:)
2011. jan. 14. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
38hetes vagyok,és kisfiúnk lesz méghozzá az első.Már nekünk is kész van minden csak várunk.NAGYON lassan mennek a napok az biztos.Elég jól viselem néha kicsit keményedik a hasam de semmi különös.Ma is már nagytakarítást csináltam csak hogy menjen az idő.Egyedül az alvás ami nem megy éjjel óránként fent vagyok.Nagyon szülnék már.Ma is hajnal 4-óta kakukkolok.Minden jót.Könnyű szülést mindenkinek!
2011. jan. 14. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:

37 hetes vagyok, első baba és kislányunk lesz. A kis szobája már készen van, kisruhák is. Ma még voltam egy jót turizni, vettem neki csini kis ruhákat, de már tavaszra-nyárra, picit nagyobbakat. Újszülött ruhája van elég, meg ahogyan saccolták, nem is lesz kicsi baba.

Amúgy én jól vagyok, alszom mint a bunda éjszaka (bár sokat felkelek pisilni, de pikk-pakk visszaalszom), semmim nem fáj.

Mi is már nagyon várjuk!

2011. jan. 14. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!