Akik ebben a honapban szulnek kismamik hogy vagytok? Van aki mar megszult?
Szia.
16-ra vagyok szulesinditassal.
Mar nagyon varom, de ugyanennyire felek is.
Elso baba, es kisfiunk lesz :)
Sziasztok! Mi 22.-ére vagyunk kiírva, de pénteken megyünk uh-ra, és NST-re, mert kevés a m.víz, és elég pici a baba, és akkor megvizsgál a doki, így lehet pénteken szülök. Ma elég furán érzem magam, nagyon fáj a szemérem csontom, mintha erősebb lenne a folyásom is, és a derekam is nagyon fáj, úgyhogy nemtom mi lesz. Második baba, első kisfiú, most kislány, és nagyon félek a szüléstől!
Boldog babavárást, könnyű szülést Nektek!
Én április 3-ra vagyok kiírva, de tegnap a doki megvizsgált és azt mondta, hogy 1 hét, max 2, de inkább 1. Annyit mondott, hogy még zárt vagyok, de már fel van puhulva a méhszáj. Első baba lesz, kisfiú. Már nagyon várjuk. Nem sokat mozog, már nincs sok helye. Egy hete iszom az erdei málnalevél teát. Remélem segíteni fog. Kb. másfél hete vannak menstruációs görcseim és derékfájásom.
37+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!