Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes kismamik ti hogy...

12 hetes kismamik ti hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem a 10. hétig hányinger, gyomorégés volt. Ugymond 2 hét "pihenőt" kaptam a babámtól. Most 12. héttől hányás hányinger.....:(

Ráadásul a kiflin kívűl semmit nem tudk megenni! Normális ez?

2012. ápr. 9. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Pontosan 12 hetet töltöm ma-holnap!

10.hétig szörnyű hányingerem,gyomorfájásom ,étvágytalanságom volt,aztán mostanig az elmúlt 2 hétben elég jól voltam.

Mától még jobban.Egyelőre,de nem Te vagy az egyetlen akinek a 12.héten rosszabbodott....olvastam itt valakit aki 12.héten kezdett hányni.

De valahol láttam egy grafikont a Hcg-ről ahol a 12.héten még egy kicsit megemelkedik a szintje és ugye az okozza a hányingert.

2012. ápr. 9. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Normális. :) Én még mindig rosszul vagyok, hányinger, fáradtság... pedig 18 hetes km vagyok. De nekem az előző babóval is így volt a végéig. :S
2012. ápr. 9. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaz én 13 hetes vagyok, de idáig siralmas volt. Vagyis még az esték most is. két hétig kórházba voltam(8-10), semmi nem maradt meg bennem, ahhoz képest már jó. Az első babámnál nem volt ilyen. Szerintem normális de nagyon komolyan veszik ha sokat hánysz.
2012. ápr. 9. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, akkor én most ki fogok tűnni. 12 hetes kismama vagyok és azon kívül, hogy az orvos megállapította a terhességet, azon kívül semmi nincs. Higyjétek el rosszabb ez, mert így folyton aggódik az ember, hogy minden rendben van-e és, hogy tuti ez azért van, mert nem változik semmi bennem. Ráadásul még azt se tudom nézegetni, hogy van-e már poci, mert túlsúlyos is vagyok, így meg se kottyan egy kis poci növekedés :) Irigyellek is meg nem is titeket, mert nektek ugyan rosszabb, de mindíg tudjátok, hogy ott a kicsi, Én meg remegve várhatom a vizsgálatokat :) Szép babavárást mindenkinek :)
2012. ápr. 9. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!