Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33-34 hetes kismamik, ti is...

33-34 hetes kismamik, ti is ilyen türelmetlenek vagytok?

Figyelt kérdés
Booorzasztóan szeretnénk már látni a kismanót, megölelgetni, puszilgatni, és bár van teendőm bőven, szinte folyton ő jár az eszemben... :) Persze maradjon bent, még egy hónapot legalább, de a férjemmel is csak azon jár az eszünk, hogy lesz-e haja, mikor indul be majd a szülés, hogy jók lesznek-e rá a kisruhák, stb... :) Ti is ilyen lelki állapotban vagytok, vagy én kattantam meg?
2012. márc. 26. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Én alig várom már a végét. Az első gyerekem kis súllyal született, a múlt héten pedig rám hozták a frászt, hogy a hasamban lévő baba másfél héttel kisebb a méretei alapján, úgyhogy én már alig várom, hogy kibújjon. Persze rendes időben és súllyal.
2012. márc. 26. 17:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem első baba és már iszonyatosan várjuk,persze szülessen meg rendes időben,de már nagyon pörgök.

34hkm

2012. márc. 26. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Mennék már szülni. Fizikailag nagyon nehezen bírom. De még előttünk áll egy költözködés kb. két hét múlva, úgyhogy a babának még semmi nincs összerakva, és nekem se kórházi csomag, semmi, mert az új lakásban szeretném, csak hát csúszunk-csúszunk...

Kicsit félek a koraszüléstől, mert elég sokat stresszelek, és és mostanában nagyon sokat keményedik is.

És persze ott vannak a nagyok, meg az egész háztartás.

3. baba

33 hkm

2012. márc. 26. 18:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Jaj, hát kitartás akkor mindenkinek, és nyugodt pár hetet még Nekünk azért, amennyire lehet! :)

Én holnap megyek uh-ra, elég izgatott is vagyok, hogy hogyan nőtt a pici, első baba lesz... És én is nehezebben bírom már fizikailag, meg ami aggaszt, hogy most már naponta görcsölgetek 4-5 alkalommal... Hát, holnap méhszáj vizsgálat és uh, kíváncsi vagyok...

2012. márc. 26. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Én néha várom, máskor annyira nem. Olyan jó kismamának lenni. :) Igaz egyre nehezebb, de nagyon szép időszak. Van , hogy elkap az érzés, hogy úgy megpuszilgatnám már a kisfiamat, máskor meg nézegetem, a pocim és arra gondolok, hogy de fog hiányozni, ha már nem rugdos bennem.

32 hkm

2012. márc. 26. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Na,nektek milyen a kisbabátok??
2012. jún. 7. 17:23
 7/10 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló vagyok. Pontosan ma 3 hete, hogy szültem.3850 g és 56 cm-el lett meg a kisfiam. Sajnos hasfájós ezért sokat kínlódunk, de majd kinövi. Imádom. Csodálatos anyának lenni.
2012. jún. 7. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:

3 vagyok

Jól megtréfált a kisasszony.

Miután beköltöztünk és megnyugodtak a kedélyek, ráült a babérjaira. :o)

Úgyhogy ma még csak 11 napos az óriásbébim, aki 4090-el és 58 cm-el született, villám sebességgel. :o)

Amúgy egész jól mennek a napok, bár állandóan cicizne, éjjel csak 3-3,5 óránként kér, így elviselhető az élet.

Még néha sütit sütni is hagy. :o)

Nektek is jó babázást!

2012. jún. 8. 00:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:))

38+4-en szültem, már túlléptük az 1 hónapot.

Sajnos sürgősségi császár volt, mert többször a nyakára tekerte a zsinórt, és csúnyán leesett a szívhangja, de a lényeg, hogy jól van. 3870 gramm és 52 centi volt akkor, most 60 centi és közel 5 kiló! :))) Gyönyörű, hatalmas hajú szőkeség, világító kék szemekkel. :)))

2012. jún. 8. 02:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Már nekem is megszületett a kislányom.Az Eliza nevet kapta.38+5 naposak voltunk.Mi 1,5 hónaposak vagyunk.

3300 grammal és 55 centivel született.Csodálatos,hajas baba,nagy fekete haja van. Olyan érdekes,hogy nemrég még csak vártuk,hogy kibújjanak és most meg itt vannak.

Csodálatos dolog anyának lenni!

2012. jún. 8. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!