Kismamik a 32. hétben nem vagytok türelmetlenek, kissé szétszórtak, vagy feledékenyek és alig várjátok, hogy kibújjon a Mocorgó?
Dehogynem. Mondjuk én most a 37 hétben vagyok, de már akkor is vártam, készültem nagyon, vásároltam.
Persze most még többet gondolok ár rá, mert időszerű nálunk, hogy kibújjon most már. Jöhet ma, holnap vagy kedden is.
JAjj ki tudja pontosan!? :)
De a doki is előbbre mondta nálunk a babát.
Hajaj! Igaz már 38 hetes vagyok, de a 3. trimeszterben egyre feledékenyebb, szétszórtabb lettem, nem köt le semmi, türelmetlen és izgatott vagyok. Már attól félek hogy egyszer azt is elfelejtem hova tettem a gyereket :D feltéve ha ez nem múlik el, mert mindent fél perc alatt elfelejtek! Biztos azért van mert már minden gondolatunk a baba körül forog, és már csak rá gondolunk.
Sok boldogságot! :)
Hát lányok, én 1 éve szültem, de a vége felé annyira szét voltam esve, hogy egyszer elfelejtettem fizetni a dokimnak a magánrendelésén. Persze hazafelé beugrott, úgyhogy baktattam vissza sűrű elnézések közepette:))
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!