33-34 hetes kismamik hogy vagytok? Ti is türelmetlenek vagytok és tolnátok az időt?
Igen, én is türelmetlen vagyok, de nekem még egyenlőre a pici marasztalása köti le minden gondolatomat, mert 3 hete C2110-es a méhszájam. A dokim nagy óvatosságra, és intenzív pihenésre intett. A baba szoba még csak kezd alakulni, és még van egy-két apróság amit még be kell szerezni, de a kórházi csomagot már összekészítettem a fent említett ok miatt. Szóval jobb lenne mindenkinek, ha még maradna a mi pici lányunk ott benn a jó melegben. :)
Kellemes baba várást, és könnyű szülést kívánok neked!
33 hetes kismama
Szia! Köszönöm jól vagyunk,annyi bajom van hogy a kezeim zsibbadnak pici,de ezt leszámítva kutya bajom!!
Már én is elképzeltem a szülést és minden mást,hogy fog kinézni,kire fog hasonlítani...stb...
Izgatott vagyok és kíváncsi!!
Félni nem félek,majd ráérek a szülőszobán,akkor meg talán már nem lesz rá lehetőségem!:))
Alapvetően én is jól vagyok. Nincs semmi gond, nem vizesedek. Csak a melegtől kókadt vagyok, fáj néha fejem. A férjem ma is dolgozik, már 2 hete itthon vagyok és unatkozom nagyon.
Közben türelmetlenül várom a kicsi fiam érkezését! Ja és félek is az előttem álló dolgoktól.
Totál kettősség mindenben.
Sziasztok!
Nosztalgiával olvasom a kérdést és a válaszokat, az én Kisfiam már 3 hónapos. De a mai napig visszavágyódom a terhességem utolsó harmadába, annyira imádtam azt az állapotot, pedig végig hányingerem volt.
Imádtam, hogy mindig velem volt, hogy bármikor "megsimogathattam", hogy éreztem a mocorgását, forgolódását ... Hiányzik, talán túlzottan is ...Alig várom, hogy újra átélhessem!
Élvezzétek ki ezeket az utolsó heteket, szerintem ez az egyik legcsodálatosabb idoszak, én irigyellek Titeket :-)
Mindenkinek boldog babavárást, konnyu szulést, jó egészséget és csodálatos Babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!