18 hetes kismamák, Ti is türelmetlenek vagytok már?
Csinálom csinálom talizok velük,beszélgetek de ez max 2-3 naponta és akkor is egy óra talán:)
Ja táppénzen vagyok veszélyeztetett lévén.
Szóval így még nehezebb hogy itthon vagyok.
Imádok kismama lenni sokszor bíztatom magam,hogy már a felénél járok a terhességnek még egyszer ugyan ennyi és kezembe foghatom a csöppemet,de akkor is húúú de messze van még augusztus vége:)))
Igen, gondoltam, hogy veszélyeztetett vagy :) Én is így jártam az elsővel és állandóan ezzel foglalkoztam. Hát nehéz :D
Néha most is be vagyok sózva (én is 18 hetes vagyok) és rohamszerű vágy tör rám, hogy azonnal vennem kell valamit a babának :))) Eddig sikerült magamon uralkodni, de nagyon tavaszodik :D
Tavaszodik igen nagyon jóóóó minden virágba borult tök szép a környék én állandóan mennék ha van pénz ha nincs pénz és vennem kell valami apróságot:)
Nekem sem első baba,harmadik:) Csakhogy velük ősszel télen voltam terhes akkor nem voltam veszélyeztetett de viszont rossz volt az idő,semmi kedvem nem volt mászkálni,bent voltam többnyire a lakásban csak annyit mentem ami szükséges volt.De most!Hajaj mennyit mennék:)De nem lehet,szigoruan csak kis sétákat tehetek.
Meg ahogy itt olvasom akik most szülnek a napokban...Tök furi kicsit irígykedem rájuk mert már a végén járnak,szülnek babázhatnak tavasszal.Nekem meg még sok van hátra,bennem van azért a félsz is,nehogy valami baj legyen stb.
Te is így érzel?Te a gyerekeiden kívül mivel foglalod le magad?
Sziasztok,
Én igaz már 27. hétben vagyok de én is nagyon türelmetlen vagyok, holott abszolút igaz hogy csak úgy rohan az idő :))
Nekem is szalad, szalad, de valahogy mégis szeretném ha már július lenne :)
ahhh bakker tényleg elírtam:S :S
Szeptember 25 re vagyok kiírva. :)))
Napozni én is szoktam a kertben olvasok rejtvényezek,délutántól másnap reggelig persze család gyerekeim,stb.Házimunka de módjával:)
Közben itt is ülök a gép elött mégis olyan lassan vánszorog az idő...Másnak meg repül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!