39 hetes kismamák, hogy vagytok? Türelmetlenek vagytok már?
Sziasztok! Nekem a pocim még fent van, de már egyszer szaladtunk az ügyeletre erős és rendszeres, több órán át tartó fájások miatt. Kiderült, hogy jóslók voltak. Ma a ctg rengeteg fájást mutatott (90% is volt), de mostanra az összehúzódások abbamaradtak. A doki szerint már alakul a dolog, csak én vagyok kicsit türelmetlen. A menzeszem szerint 16-ra, az uh szerint 24-re vagyok kiírva. Majd meglátjuk, nem én vagyok a főnök:)
Az éjszaka már kész gyötrelem, a csípőmet úgy elnyomom, hogy utána alig tudok járni...DE már nagyon várjuk, és ez feledteti az utolsó hetek fáradtságát, kellemetlenségeit. Nekünk is hihetetlen, hogy hamarosan már hárman leszünk:)
Minden kedves Sortársamnak kitartást, türelmet és nagyon szép szülést kívánok:)
39+4 hetes vagyok és már türelmetlen de még mindig alig tudom elhinni hogy hamarosan Babázok:)
Méhszáj megrövidült, kicsit nyitva, külső felpuhulva, fájásaim nincsennek csak rengeteg keményedés és mintha ma lecsúszott volna a hasam bár eddig is szépen haladt lefelé:)
Kiváncsi vagyok mennyi van még hátra, de szerintem én kicsit túlhordom majd a kisasszonyt :P
Mindegyikőtöknek könnyü szülést és kitartást addig is !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!