Kedves 25-26 hetes kismamák, ti is türelmetlenek vagytok már? S hogy vagytok, s készülődésben hogy álltok? Én hétfőn töltöm a 26. hetet s nagyon nagyon türelmetlen kezdtem lenni kb egy hete.
Én is ekkortájt kezdtem el folyton arról álmodozni, hogy már a karjaimban a baba, magamhoz ölelem, vagy csak nézem, ahogy alszik. A babaszoba tervei is akkor készültek el, s a kelengyét is akkor kezdtem el összeállítani.
Én most már 32 hetes vagyok, most meg inkább azon izgulok, hogy csak maradjon még végig a pociban a kicsi, mert most még ott a legjobb neki.
Szia! Én is betöltöttem a 25.hetet. Igazából és még csak most kezdem felfogni, hogy terhes vagyok, most kezd egyre nőni a hasam és nagyon-nagyon élvezem. Én még nem szeretném, ha véget érni, nagyon jól érzem így magam.
A készülődéssel nem állok túl jól. Bútorokat, babakocsit nem vettünk, csak elképzelésem van. Pár kisruhát már vettem, cumit is meg ilyen apróságokat. Ezeket mindenhonnan "szedtem össze", ahol épp jártam. Szóval kimondott babára készülős vásárlást még nem rendeztem.
Amúgy én is nagyon várom, hogy velem lehessen és láthassam, mivel a környezetemben is egyre több baba születik hónapról-hónapra.
Türelmetlen nem vagyok, csak inkább izgatott és kiváncsi.
szia,
En mar nagyon nagyon nagyon varom, tudom h neki ott jobb csak mar ugy szeretnek vele talalkozni :) ! Sztem ez is teljesen normalis! En a vasarlassal ugy vagyok h beosztom es kb minden heten veszek valamit, 1.) igy kenyelmesebb 2.) jol telik vele az ido!!!
Konnyu terhesseget es szulest mindenkinek x
szia!Én kedden töltöm a 25.hetet. Én eddig is türelmetlen voltam. Nincs semmi problémám a terhességgel és szerintem szerencsés is vagyok, mert eddig semmi különösebb problémám nem volt.Nem voltak rosszuléteim még az elején sem. Igaz már a kb. 1O.héttől itthol vagyok, ezért is lehet,hogy bennem nagyobba türelmetlenség. A pocim is elég hamar elkezdett nőni. Én már nem bánnám ha a szülés környékén tartanék. A kicsit is szeretném már látni,na meg tudom én,hogy most az a dolgom,hogy vigyázzak magunkra, de néha olyan haszontalannak érzem magam. szóval nem vagy egyedül a türelmetlenséggel.
üdv. H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!