Ki vagyok borulva! Más is volt így?
38 hetes vagyok, ma voltam CTG-n. Kilengett a baba szívverése 170-180-ra. :( közbe az enyém is felment jócskán. A doki elküldött egy sürgősségi EKG-ra. Nem találtak semmit, minden rendben volt. Az EKG-ról elküldtek szívultrahangra és pajzsmirigy vizsgálatra amikre majd csak jövőhéten megyek. Volt még valaki hasonló helyzetben? Hogyan szült? Símán? Császárral? Indították? befektették?
38 hkm
Nálunk ismételték a ctg-t ha a babánál láttak vmit, de úgy, hogy lehalkították, mert a babát az is idegesíti, ő is hallja...
A lányommal a khban terminius napján rohangáltattak ctg flow meg minden, mert a kicsi édesen aludt, zenben volt.
Ott baromira zavart, hogy minden komment nélkül egy teljes gárda engem piszkál, utána persze okés volt.
Van amikor túlihegik, és van amikor van is ok. Hogy melyik vagy, lehet mire mennél vizsgálatra, addigra meglesz a pici.
Nyugi, ne idegeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!