Segítség! Ki vagyok borulva! Mit tegyek?
Igaz,mi így terveztük...én a 10hónapos fiam mellett estem teherbe.most 17hetes vagyok.tegyem hozzá,hogy az első hónapok a "nagy"fiammal eléggé fárasztóak,nehezek voltak.hasfájás,ringatás stb.És most intenzíven fogzik,kezd járni,állandóan figyelmet igényel,ha nem kap meg valamit hisztizik...DE nagyon örülök,hogy sikerült a testvérke.Igaz meg akartam várni vele,míg egy éves lesz a nagy-de pont 1.re sikerült.
Nálam az dominált,hogy minél kisebb a korkülönbség(SZERINTEM!!!)annál egyszerűbb megértetni vele,hogy van egy másik baba is.Arról nem beszélve,hogy még intenzíven benne vagyok a babázásban!
Tehát én mindenképp a baba mellett vagyok,de ezt a döntést NEKTEK kell meghozni :-)
Ja és a 12hétig én sem voltam ennek ellenére sem "felvillanyozódva"...de ez elmúlt,sőt.
Minden jót
Először is gratulálok.
Elhiszem hogy kétségeid vannak,de ahogy te is tudod nem egyik napról a másikra történik hogy megint anya vagy.Erre van 9 hónapod felkészülni és ha pozitivan állsz hozzá úgy is fogod gondolni.Amikor majd elkezd mocorogni és rugdosni a pocidban,figyelni a hangodra,imádni fogod a kicsikét,ahogy az első babádat is.
A cigi?...-mellékes,szerintem.Ha akarsz leszoksz,ha nem nem.Ezért csak te lehetnél a felelős,és a te döntésed.Mennyien végig szivják a terhességet,mások meg mindjárt az elején rosszul lesznek tőle,pedig erős cigisek voltak.Akarat kérdés.Szerintem örülj annak a csodának amiben részed lesz,a párod is ha látni fogja rajtad hogy igyekszel és várod a picit,őt is ráveszed erre az örömre.Együtt sikerülni fog.Sőt a kisfiadnak is tetszeni fog a kistesó,nem lesz egyedül és lesz kivel játszania.Hidd el ez a legszebb dolog ami velünk történhet.Bodog babavárást kivánok.
38 hetes,első babás kismami
én megtartanám.
a cigitől ha most abbahagyod, semmi baja nem lesz!
Nálunk 8 hónapos volt a kisfiunk, amikor pozitívat teszteltem. Nagyon örültünk neki! 17 hónapot töltötte a nagyobbik kisfiunk október 20.-án, és október 23.-án meg megszületett a második kisfiunk :)
Minden happy nálunk, a két kicsivel sem olyan nehéz. a pici 7 hetes múlt, eszik-alszik. A nagyobbik is szereti a tesókáját, puszilgatja stb...
Tartsátok meg ha lehet!!!!!!!!
MINDEN JÓT! ja és gratulálok!!!
Aludj rá egy párat, de senki nem hibáztathat, ha mégis úgy döntesz, hogy nem tudod most bevállalni.
(Gondolom, ezért majd meglincsel engem a tömeg.)
Hát,én kicsit azt érzem, hogy te szeretnéd ezt a babát, bár megijedtél tőle, méghozzá ebből derül ki:"napi fél dobozt elszívok/már nem, félek, hogy miattam beteg lesz a babám." Szóval szerintem te már félted, és vigyázni szeretnél rá! :D:D
Sok sikert hozzá, ha van rá lehetőség tartsátok meg, össze fognak nőni az első babáddal véd és dacszövetség lesznek, tök jó lesz ;)!Gondolj bele, mehetnek majd együtt táborba, discoba, stb, és vigyáznak majd egymásra :P na, én ilyen szempontokat vetettem föl :D
Köszönöm nagyon kedvesek vagytok!!
Elvetetni nem fogom, nem is tudnám, csak még olyan fura és váratlan..
A férjem örül neki, mikor felhívtam majd kiugrott a bőréből. Majd lassan megbarátkozok a gondolattal. ÉS a cigit leteszem ,ez egyértelmű, de nagyon félek, hogy kárt tettem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!