Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Ki vagyok borulva!...

Segítség! Ki vagyok borulva! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pozitív lett a tesztem. Még nem terveztünk babát, nem is értem, hogy történt, hisz védekeztünk. Már van egy 1 éves kisfiam, nem érzem úgy, hogy készen állok arra, hogy kétgyerekes anyuka legyek. A másik amitől félek, mikor a kisfiam elhagyta a szopit, visszaszoktam a cigire, napi fél dobozt elszívok/már nem, félek, hogy miattam beteg lesz a babám. Jajjj, nem tudom mi tévő legyek. Tudom ti nem tudtok segíteni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mit tennétek a helyembe?
2009. dec. 14. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tettél kárt benne, nyugi. Ha most abbahagyod a cigit, semmi baja nem lesz. Én 6 hetes voltam, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor hagytam abba, a kisfiam pedig egészséges, mint a makk.

Én is megtartanám, sőt örülnék, ha nekünk is hamar jönne a kistesó, de sajnos nekünk várni kell. Császárral született az első fiam, és ha lehetne, akkor természetes úton szeretném megszülni a másodikat. Ahhoz viszont még regenerálódnom kell.

2009. dec. 14. 12:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Hidd el, gyorsan meg fogsz barátkozni a gondolattal, és nagyon jó lesz! Az én első két gyerekem közt is 19 hónap van (most a negyediket várom, és mindig két éven belül jöttek), és hidd el, nagyon jó a kis korkülönbség, hamar összenőnek! És a cigi miatt se aggódj, ha most leteszed, még semmit nem ártottál! Minden jót és sok sikert a gyerekekhez!
2009. dec. 15. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!