Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még itt rajtam kívül...

Van még itt rajtam kívül valaki, aki ki van borulva attól, hogy még mindig nem hiszik el az emberek, hogy a H1N1 létező betegség és védekezni kell?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 13:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
60%
ELÉG LEGYEN MÁR EBBŐL!!!!
2009. dec. 3. 13:32
 2/23 anonim ***** válasza:
71%

figyi nem akarlak megbántani én elhiszem hogy veszélyes betegség de akkor sem tudod meggyőzni a másikat. aki nem akar ne oltasson aki meg akar az oltasson.

ez olyan mint amikor egy muszlimot megkérsz hogy imádkozzon a templomban.

Hagyjuk már békén a többieket és mindenki döntse el maga mit akar.

2009. dec. 3. 13:33
 3/23 anonim ***** válasza:
52%
ne haragudj, napok óta visszafogtam magam, és mindig tovább ugrottam a H1N1-es kérdésekről...nem akartam bunkó lenni, hogy ilyet írok...de ez már hihetetlenül idegesítő! A mai napon kb ez a 10. ilyen típusú kérdés, nem unjátok még? ha beütöd a keresőbe, kb 1000 ilyen kérdést fog kidobni az oldal! Lassan már nem is gyakori kérdések lesz az oldal címe, hanem gyakori kérdések a H1N1-ről...elhiszem, hogy mindenki aggódik, én is, de ezt miért kell naponta 10-15 ugyanolyan jellegű kérdésben kifejteni? Olvasd vissza az előzőeket, és majd megkapod a választ. attól, hogy ugyanazt kérdezgetitek, még nem fog más válasz jönni rá...
2009. dec. 3. 13:34
 4/23 anonim ***** válasza:
74%
Én elhiszem de a védőoltással kapcsolatba még nem hallottam egybehangzó véleményt ami meggyőzőtt volna hogy beadassuk magunknak.
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Én nagyon ellene voltam az oltásnak, de ennek nem adtam hangot sem itt sem máshol, ez a magánvéleményem volt és senkit nem beszéltem le arról, hogy olatssa magát.

Mára megváltozott a véleményem. Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy beoltatom magam és a férjem, a gyereket nem (ja és én most nem vagyok terhes, de ha az lennék akkor is oltatnék). Úgy tűnik ez vírus nem szórakozik, egészséges emberek 2-3 nap alatt belehalhatnak.

Nekem pl tegnap egy kismama ismerősöm azt mondta, hogy ugyan már nincs is járvány mitől félek és ha beoltatom magam a közelébe ne menjek, mert hátha megfertőzöm. De attól speciel nem fél hogy órákig járja a bevásárlóközpontokat és ott elkapja valakitől.

Na mindegy!

Tegyen mindenki belátása szerint. Azért érdemes megnézni az m1-en a riportot amiben Czeizel mellett Szőnyi dr is nyilatkozik, aki ugye előszőr kardoskodott az oltás ellen, ma viszont javasolja és a nyőgyógyászok egyesület is javasolja és ez meg is fog jeleni nyomtatott, írott verzióban a szaklapjukban.

6/23 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is hagjuk már ezt a kérdést,mindenki tudja vagy nem hogy mi van és teljesen magán ügy ogyan döntenek az emberek!!Komolyan már ugy érzem magam mint választáskor családok és barátságok mennek tönkre!
2009. dec. 3. 13:35
 7/23 anonim ***** válasza:
68%

Másodikként író 13. 34-es

Itt az egybehangó válasz

[link]

2009. dec. 3. 13:36
 8/23 anonim ***** válasza:
49%
UNALMAS
2009. dec. 3. 13:38
 9/23 anonim ***** válasza:
58%

É s arról miért nem lehet olvasni,vagy a tv-be látni,hogy a kismama,aki elkapta és tüdőgyulladása is lett,csodálatos módon meggyógyult,a babával együtt?!

Sima influenzában hányan halnak meg?Erről se lehet hallani.

Felelőtlen kismama,anyaként nem oltatom be magam,de Te tedd azt!

2009. dec. 3. 13:51
 10/23 A kérdező kommentje:
Bocsi a kérdésért!
2009. dec. 3. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!