Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerrel védekezni betegség miatt?
Figyelt kérdés
házasságban élek, de sajnos egészségügyi problémák miatt innentől kezdve csak és kizárólag óvszert használhatunk. Pár alkalommal használtunk már, de tudnátok mondani valami extra vékony fajtát? kérlek normális válaszokat írjatok...köszi2010. szept. 21. 12:32
1/7 anonim válasza:
Lifestyle ultra thin. És még megbízható is, bár nem a legolcsóbb.
2/7 anonim válasza:
Szia! Gondolom azért szeretnél vékonyat
3/7 anonim válasza:
Szia! Gondolom azért szeretnél vékonyat mert nagyobb az élvezet.. Szerintem akkor inkább a durex sensation, ami érdesített ugyanakkor nem olyan vékony szóval nem olyan könnyen szakad. Megybízható, nekünk bevált.
4/7 anonim válasza:
Durex Ultra Thin, nekem eddig ez jött be a legjobban vekony gumik közül es sosem szakadt el 1 sem.
Am eleg durva betegseg lehet ha örök eletre csak gumi ha jol ertelmezem.
6/7 anonim válasza:
Sajnos el tudok képzelni ilyen betegséget, a hormonkészítmények eléggé haza tudják vágni az ember szervezetét (írom ezt nőként). Hasonló okokból mi is óvszerrel védekezünk. Próbáltuk az itt felsorolt ultra vékony gumikat, nekem bejött, de a párom szerint olyan "furcsán húzta". LifeStyles Orignal mindkettőnknek jó, én sem érzek különbséget a vékonyhoz képest.
7/7 anonim válasza:
Lifestyle ultra thin.
Nekünk bevált, sosem szakadt, és most a rossman boltokban 3-t vehetsz egy ezresért. :)
Szürke dobozban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!