Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy tervek, de leselkedik egy betegség. Van okom félni?
NE pánikolj be!!!! A bnőd szeret, s ez az egy számít! Nincs vége semminek se, NE add fel! Én 19 évesen vagyok magamalatt, s öngyilkosság gondolatát küzdöm le nap mint nap...
De szépen kérlek, szedd össze magad! A bnőd szeret, s annak nagy ereje van, hidd el!!!!!
19L
Bármennyire is kuszának érzed most az egészet: a két dolog NINCS összefüggésben. Súlyos beteg embereknek is van boldog párkapcsolatuk, és ha megint gond van, akkor a barátnőd melletted lesz. Ha meg kell műteni, úgy fogsz felébredni, hogy fogja a kezed. Ha nem, akkor nem ő életed szerelme.
Nevessetek ki, de a Harry Potterben hangzik el, hogy miért nem reménytelen a harc a gonosz ellen: "mert nekünk van miért küzdenünk". És ez nagyon fontos. Neked is van.
én el nem hagynám a párom amiatt, hogy meg kell őt műteni
ha szeret, melletted fog állni, aggódni érted, Te pedig mindent megteszel majd, hogy a kedvéért minél gyorsabban felépülj
Szerintem nem fog elhagyni.
Ha a barátommal bármi történne..akkor én abba a pillanatban buszra ülnék és el nem mennék mellőle amíg nincs jobban..
Teljesen mindegy milyen betegsége van.
hidd el,h nem fog elhagyni és ne is gondolj ilyen hülyeségekre..
nekem a barátom fedezett fel a mellemben 1 csomot és nagyon segítőkész volt és bármit megtett vna csak,h nekem jobb legyen..mi szakítottunk de teljesen más dolgok miatt,de most fogok elmenni a dokihoz és tudom,h ha bármi baj lenne velem ő akkor is ott lenne még ha szakítottunk is...
bár ő ujra szerette vna kezdeni de emiatt nem merem..
ugyhogy menj el dokihoz és a párod is kísérjen el..:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!