Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem? Az lehet hogy ez valami betegség neki?
szóval 15 éves vagyok.jártam egy 18 éves sráccal.Nagyon aranyos volt meg minden, 1 hónapig sms-eztünk,meg haverkodunk, és egy pár lettünk.de 3 hét múlva, már nem volt minden ilyen heppy - nagyon gyerekes volt(18 évesen 2 barátnő és még zűz.);nem hagyott békén;nem lehettem rosszkislány; nem tudtam vele komolyan beszélni; megismertem a favicceit-.-,meg lényegében őt.
az volt szerintem még baj, hogy a bátyám baráti körében van,és hát,ha megharaptam véletlenül a száját,)kicsit erősebben)akkor azt már másnap,vagy még aznap már mindenki tudta,főleg a szüleim.szóval,lejött hozzám,és én meg elkezdtem vele beszélgetni.Megmondtam neki,mi a bajom,és hogy nem szeretném vele folytatni-de persze szép nyugisan,hogy felfogja.akkor elment.oké minden szépen sikerült,de elkezdtem kapni az sms-eket.elsőnek szépeket, hogy beszéljük meg mert ő szerelmes belém,meg stb,de annyira már ismertem,őt is meg magamat is,ezért gondoltam nem írok vissza.De jöttek a keményebb üzik,hogy megfogom bánni,meg ne is merjek hozzászólni.aztán felhívott mérgében,-de a hangja nyugodt volt,mert hát békülni akart-,hogy beszéljük meg a dolgokat.amit már neki egyszer elmondtam,még 4x megismételtem,és hozzá tettem hogy: szeretem, mint embert,de nem vagyok szerelmes és nem akarok a szemébe hazudni.de nem nagyon fogta fel,még a hugával is veszekedtem,és persze én voltam a rossz,merthogy 3 hétig csak kihasználtam,meg minek jártam vele ha nem voltam belé az elején sem szerelmes.?!, megtudtam azt is hogy ő már az esküvőnket is eltervezte, én meg még élni akartam, szóval mindent elmagyaráztam neki, hogy keressen magának vele egykorú,és egy gondolatmenetes barátnőt.A szakításunkra 3 nappal megtudtam hogy egy 13 éves kis csajjal jár..=/ lehet hogy neki ez valami baja? hogy ilyen? és hogy a 13-14 éves lányok érdeklik?rosszul tettem hogy dobtam?
nem megyek aludni:) de azért köszi.
de az baj hogyha érdekel hogy mi van vele? mármint, lehet tényleg hülyeség,de engem idegesít. mint pl, nekem egyfolytában mondta hogy így meg úgy szeret, de akkor lehet nem is szeretett, ha röpke 3 nap alatt így elfelejetett?=/
kösz:D azért már kezdek megnyugodni, hogy egy pedofil köcsöggel jártam:)
de amúgy attól lehet valaki pedofil, hogy csak az egyfajta korú lányok érdeklik?. de amúgy hozzájuk sem ér?=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!