Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt már abortusza? Aki...

Kinek volt már abortusza? Aki már átélte írja le tapasztalatát nekem. Ti hogy viseltétek? Ti is ki voltatok kicsit borulva ettől az egésztől?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 17:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Nem kicsit, hanem nagyon. Maga a beavatkozás nem fájt, rövid altatásban csinálták, utána egy-két nap volt, mikor görcsölt a hasam, ez elviselhető volt. De lelkileg nagyon kikészitett.
2010. ápr. 29. 17:57
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Nekem már 3 volt. Első kettő(18 voltam) nem viselt meg, mert akkor bele se mentem volna. Bántott a dolog, hogy felelőtlen voltam és így alakult, de magát az abortuszt nem bántam meg. A 3. már érdekesebb történet volt, másfél éve történt(24 voltam), muszály volt elvetetnem. Nagyon fájt és megrázott a dolog, utána egy hónapig be voltam fordulva, mindig bőgtem, depis voltam. Mai napig is fáj, hacsak rá gondolok.
2010. ápr. 29. 18:17
 3/14 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem egyén függő kinél hogy zajlik lelkileg. Maga a beavatkozás nem fájdalmas inkább kellemetlen fiataloknál műtét előtt 12 órával tesznek fel egy méhszáj tágítót az kicsit fájdalmas. De az altatás miatt nem érzel semmit.

Én minden alkalommal zokogva ébredtem. A legutolsó nagyon megviselt, talán mert már idősebb voltam 23 éves. Nagyon sokáig ha gyerekeket, babákat láttam összeszorult a szívem és sírtam.

Mára elmúlt, jelenleg 28 hetes terhes vagyok egy egészséges kisfiúval.

Sajnos lelkileg megviseli az embert.

2010. ápr. 29. 19:04
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon megbantam es nem is ajanlom senkinek!12 evvel ezelött volt es meg most sem bocsajtottam meg magamnak es nem is fogom soha.Megakartam tartani,de sajnos borzalmas szituban voltam.
2010. ápr. 29. 19:36
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Nekem tavaly volt, kényszerből kellett elvetetnem, mert beteg lett volna....hát én lelkileg nagyon nehezen viseltem, mikor felkeltem, én is zokogtam, és a másik lány is, akivel egy szobában voltam, pedig ő magától döntött úgy.

Amúgy nem tudom, hogy ez nem-e az altatás utóhatása???

Fizikailag fentebb már vki írta a tágítót, hát ha még nem szültél, akkor az nem kellemes, mikor felteszik, de ki lehet bírni, meg utána görcsölt a hasam pár órát.

Este tették fel, és másnap de. volt a műtét, estére már szinte nem is véreztem.

Neked mi a történeted?

2010. ápr. 29. 22:08
 6/14 anonim ***** válasza:

Igaz, én pasi vagyok, de hobbiból csirkék keltetésén ügyködök, és a hibás vagy terméketlen tojásokat meg szoktam főzni a kutyáknak..

Sajnos a multkor összekeverhettem a tojásokat és egy csirkét is megfőztem, azóta is gyötör a büntudat, baromi xar volt látni az apró csontokat meg a kis szerveket a tojásból...

2010. máj. 2. 08:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Am sztem nem az altatás utóhatása, egyszerüen kiborít a tehetetlenség, és az önvád hogy meg kellett gyilkoltatnod...
2010. máj. 2. 08:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő, ki hogy viseli. valaki amint túlvan rajta, éli tovább az életét, de van aki sose dolgozza fel, egyenesen beleőrül. mivel van annyi önismeretem, hogy tudjam én ez utóbbiak közé tartoznék, megtartom és várom a babát szeretettel, pedig őszintén megmondom úgy hiányzott most nekem egy gyerek mint púp a hátamra, mivel egyáltalán nem terveztük. (első gyermekem lesz). jól gondold meg mit csinálsz, mert (és itt ez a legfontosabb!!) minden gyerek egyedi és megismételhetetlen, és ha elveteted, soha vissza nem csinálhatod/kaphatod, egy újabb terhességgel nem pótolhatod.

mesélhetnél kicsit a körülményeidről, a döntést nem hozhatjuk meg helyetted, de talán mi objektívebben látnánk a helyzeted.

8 hetes

2010. máj. 2. 10:56
 9/14 eszo ***** válasza:

Én totál abortuszellenes vagyok..

sosem tudnék elvetetni egy gyereket..

és azt tanácsolnám másnak is hogy neee tegye! annyi más lehetőség van..ha tényleg nemkell neki, akkor örökbe adhatja, hiszen annyian szeretnének babát, akinek sajnos nem lehet!

mindenki gondolja át jól, mielőtt ilyen döntést hoz!

Lelkileg tuti kikattansz utána!

2010. máj. 2. 12:16
 10/14 A kérdező kommentje:
SZIA. ÉN NAGYON SZERETném megtartani a babámat de félek hogy beteg lenne,mert csin egy baromságot ami miatt lehet/nembiztos hogy baja lenne. 7hetes voltam amikor nagyon összevesztünk a barátommal és hát szedtem be nyugtatókat. kimosták a gyomromat és azt mondták nem szívodott fel de nemtom...kicsit bekómáltam:S:Smost le lehet oltani emiatt tudom hülye vtam. elküldtek genetikai vizsgálatra és ott áll megtudják mondani hogy lenne e baja. nemtom mit csináljak. 2 nap múlva lesz az abortuszom:S:Sés azt mondták még a műtőasztalról is felkelhetek:)
2010. máj. 2. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!