Olyan Kismamák tapasztalatát várnám akik tabi után rögtön várandósak lettek?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta hogy várjunk pár hónapot, de PCO szindrómás vagyok és nekem nagyobb az esélyem ha most rögtön elkezdünk próbálkozni.De félek attól hogy nehogy elvetéljek, mert esetleg nem elég vastag még a méhnyálkahárty a tabi miatt.Annyira tanácstalan vagyok.Segítenétek?2011. szept. 20. 15:10
1/13 anonim válasza:
Én tabi elhagyása után egyből terhes lettem. Most 23hetes vagyok és semmi baj nincsen a lányommal :)
2/13 anonim válasza:
A mostani tablettáknál már nem kell várni.Én háromszor lettem terhes 1-2hónapon belül a tabletta elhagyása után. Mindhárman egészséges nagy babák lettek
3/13 anonim válasza:
nekem azt mondta a dokim,hogy nem kell várni,mert akkor nagyobb az esély a teherbeesésre,és a 2.hónapban terhes is lettem. és mindkét terhességemnél ugyanígy tettem
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, nagyon jó ilyeneket olvasni.Lehet, hogy akkor nem várunk mi sem.Nekem volt már egy vetélésem, de az 12 hetesen ment el.És nagyon félek attól hogy nehogy így járjak megint.Nagyon nehezen dolgoztam fel.
2011. szept. 20. 15:15
5/13 anonim válasza:
Én is rögtön terhes lettem mindkétszer, ahogy abbahagytam a tablettát, sőt, a 4. babánk tablettaszedés közben sikeredett... A mai bogyók már annyira kevés hormont tartalmaznak, hogy igazán nincs szükség várakozási időre. Ha nem így lenne, nem esnének annyian teherbe tabi mellett is.. Sok sikert! Ja! mind a 3 gyerekem sima terhességből probléma nélkül, egészségesen született.
6/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek a babukákhoz.:)
2011. szept. 20. 15:16
7/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Megkérdezhetem, hogy milyen tabit szedtél?
2011. szept. 20. 15:26
8/13 anonim válasza:
én az elsővel tabi mellett a másodikkal egyből utána lettem terhes. Igaza van az előttem szólóknak nem kell várni, még nagyobb is az esély. Én mondjuk vártam volna, de csak azért mert volt némi túlsúlyom le akartam adni, de a babám nem akart várni. Az első makkegészséges 5 éves a második napokon belül érkezik:)
9/13 anonim válasza:
Marvelont szedtem, amellett maradtam terhes. A dokim szerint megesik, hisz egyiknek sincs 100%-os hatása. Mondjuk, beteg voltam, de nem szedtem semmit, ami gyengíthette volna a hatást, nem hánytam, nem volt hasmenésem se. Előtte majdnem 10 évig tökéletesen működött :) Bár most se bánjuk, hogy itt a kicsi :D
10/13 anonim válasza:
Szia! Én először mercilon-t szedtem aztán milligest-et és miután leraktam rögtön a következő hónapban terhes lettem! Most 13 hetes vagyok és nagyon boldog!Hálistennek minden rendben!:)Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!