Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fiú pocaklakótokkal...

Mikor fiú pocaklakótokkal voltatok várandósak, milyen formályú volt a pocakotok, és mekkora volt?

Figyelt kérdés

Tényleg ha valakinek hegyes a pocija,akkor fia születik majd?

Vagy ezt lehet cáfolni is?

És mennyit nőtt--meg meddig--, a melletek?

2010. jún. 6. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
dehogy...ugyanolyan a formáJa...fiú -lány egyremegy, a baba "összegömbölyödve" van a pocidban...
2010. jún. 6. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon csúcsos a hasam, hátulról nem is látszik, hogy terhes vagyok. Mindenki egyből rávágja, hogy neked fiad lesz.

Most vagyok 35 hetes, 103 cm a pocak (de ez alkattól függő, mert én eléggé magas vagyok, van hely:)))

mell, már 90 C (75, 80 C volt az eredeti). Egyébként szerintem már a 90C óta is nőtt a mellem, de még nem kell új melltartót venni... majd a szoptatáshoz:))

2010. jún. 6. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem is hegyes pocim volt, még az utcán vadidegen nénik is megjegyezték, hogy ilyen csúcsos pocakban csak kisfiú lehet. Kislányom született. :-)

A pocak formáját inkább az anyuka testalkata és a baba elhelyezkedése határozza meg - szerintem. :-)

2010. jún. 6. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én pocakom olyan gömbölyű volt ,hogy nagyon:) és fiam lett:)
2010. jún. 6. 22:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Másodszor is hegyes a pocakom: egy lányom már van, most várom a másodikat.
2010. jún. 7. 08:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon hegyes,és az elejétől már nagyon nagy,és fiú:)A mellem viszont semmit nem nőtt.
2010. jún. 7. 08:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Biztos ari pocakotok volt/van:)

Nekem kerek a pocim,még nem tudni milyen nemű a babánk.

17 hetes vagyok majd jövőéten kell menni uh-ra.

Mindenki azt mondja kislányom lesz,mert kerek ahasm,és oldala +popsira hízom,meg a melleim iszonyat kemnyek és nagyok is lettek!Sőt!Még mindíg növekszik:)

Szóval szerintetek erre ne adjak?

Van már két kilányom,mind a kettővel épp ilyen volt az alkatom,csak velük nem hánytam,meg csak szoptatás előtt nőttek meg a melleim.

Meg talán befolyásolhat-e valamit,hogy nem ugyanaz az apa,mint a másik 2-nél,mert másik férfivel élek hosszú évek óta:)

2010. jún. 7. 08:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia, én is 17 hetes vagyok, jövő héten kedden megyek uh-ra.Nagyon nagy a hasam, de inkább előre nő. Én is most hánytam sokat, a lányommal nem. Majd írd meg, hogy mi lesz, nagyon kíváncsi vagyok!
2010. jún. 7. 11:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! fiú lesz és rám is igaz a hegyes poci :) szerintem nem hülyeség :)
2010. jún. 7. 13:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Megírom,de Te is:)

2010. jún. 8. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!