Volt hogy így viselkedett a férjetek mialatt várandósak voltatok?
:) Persze, hogy félt ez természetes még új neki:)
A legjobbat akarja nektek, és néha ez kicsit tudom idegesítő:S az én férjem is ezt csinálta annak idején:D
én még csak 9 hetes vagyok nem tudom megtartsaam e. ö velem van a pasi még.. de mikor mondta h akkor abortusz de fizeti az egészett még azért is háborgott de a végén abba maradt a dolog hogy mind1 csak tünjön már el a gyerek..:S
én pedig nem tudom megtartsam e.. és hogy lenne e időm bekéne fejeznem a sulit:S
Huhh, na itt aztán volt mindeféle válasz :-)
Az én férjem is hasonló. egy kicst. de azért ennyire nem szélsőséges. Ráadásul hol ilye, hol olyan. babusgat, gondoskodik, lesi a kívánságaimat, de ha nics kedve, akkor fel is fordulhatunk :-D és minek nyavalygok, mert attól úgyse lesz jobb? :-D
Ő még tüneteket is produkál(t). :-)
Többnyire azonban semmit nem visz olyan szintig, hogy nagyon zavarjon a dolog. persze, hozzád képest még az elején vagyunk, szóval ki tudja, mi lesz később? :-D
25 hkm
én párom is az agyamra megy néha,először megérezte,hogy lányunk lesz,akinek én találtam nevet,ami mind2őnknek tetszett,majd doki azt mondta fiú lesz,az előzőt én találtam ki,ezt most ő akarja,vétójogom van,oké...
azóta két hónap eltelt,na gondolkodtál néven?még nem volt időm rá...feldobtam a mirkó nevet...nem,hallani se akar róla,ukrán maffiózó név...jó,de nyaggatom,hogy én már ha szólok a picihez,a nevén akarom szólítani...mondja,jó majd...
egyik nap metró mozgólépcsőn mondom rené lesz a fiunk neve...
válasza:
pedig már kezdtem megbarátkozni a mirkóval...
no komment,azt hittem leütöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!