Kedves első babás kismamák akik otthon várandósak, mit csináltok egész nap?
Én 18 hetes vagyok, első baba.
Az oké, hogy takarítás, főzés...stb. Nekem nem telik el így a napom, netezem, olvasok, tanulok...kimozdulnék...de hosszabb időre nem merek, nagyon fázós vagyok, és egy óriási felfázással kezdtem a terhességem.
Usziba tudnék menni terhestornára, de hajlamos vagyok mindenféle gomba begyűjtésére, és ahhoz is hideg van...így nem erőltetem, itthon tornázom.
Igyekszem mindent bevetni, mégis nagyon unatkozom!
Én a 34. hetet kezdem hétfőn, és a 11. óta itthon vagyok. Most fejeztem be a egy babatakaró kötését. Dekorgumiból készítek fali díszeket a babának,netezek, babacuccokat rendezgetek, olvasok és a kutyámmal szórakozom. Elég sokat császkálok a városban, hála az égnek nem vagyok fázós, úgyhogy jól bírom. Valahogy mindig eltelik a nap.
A terhesség elején egy kicsit nehezebben foglaltam le magam én is, mert még nem volt meg minden cucca a babának, nem volt mit rendezgetni.
Átpakoltam minden szekrényt, leselejteztem a régi cuccokat, kipakoltam a konyhát, meg ilyenek.
En is unatkozom sokat, barcsak jo ido lenne,igy kimenni sincs kedvem a hidegbe... :(
En tobbnyire netezek,jatszok,olvasgatok,msn-ezek....
A 29. hét óta vagyok itthon, eddig egész jól feltaláltam magam. Internet, DVD, olvasás, kutya sétáltatás. Emellett persze házimunka, mosás, főzés.
A 34. hét után elkezdtem kimosni a baba holmiját, az ágyneműket. Mindent szépen kivasaltam, bepakoltam a szekrénybe.
Most már minden megvan, kórházi cucc összepakolva, és most kezdtem el unatkozni pár napja. 37 hetes vagyok, szerintem nálam ez már csak az izgalom miatt van. Mondjuk a 32. héten még tök lazán csináltam olyan napokat, amikor egész nap csak sorozatokat néztem DVD-n, szinte fel sem keltem a kanapéról. Most már nem megy, nagyon nem találom a helyemet. :)
Én is otthon töltöm napjaimat már 8.héttől. Most vagyunk 23 hetesek.
Hát a napi háztartási dolgokon kívül, levelezőn járok egyetemre, úgyhogy itt volt a vizsgaidőszak, ami jó időtöltés volt:P
A nyelvvizsgámnak csak a szóbelije van meg, úh elkezdek az írásbelire készülni.
Csinálok a Babócának falra figurákat, illetve ablakmatricákat, hogy a kis sarkát, a lakást majd feldobjuk valahogy:)
Sziasztok!
Én a 13. héttől vagyok itthon, most 36 hetes vagyok.
Reggel felkelek, főzök egy jó kis gyümölcsteát, elkortyolgatom, közbe facebookon kattintgatok, van egy kis farmom, és egy városkám, ezzel 2 órám elmegy, jól leköt. Utána megreggelizek, és nekilátok főzni, pakolászni. Délutánonként már nekem is nehezen ment az idő az elején, de vannak a terhességről és a babázásról szóló könyveim, azokat rongyosra lehet olvasni....
20. héttől nekiláttunk a lakásfelújításnak, a konyhát teljesen megcsináltuk pár ezer forintból saját erővel, ez már hetekbe telt, mert nehezebben haladtam, párom meg dolgozott. 28 hetes voltam, mikor nekiláttunk a babaszobának, illetve elmentünk a rokonokhoz a babakocsiér, kiságyér, ruhácskákért, és elkezdtünk mindent beszerezni. Ekkor festettük ki a babaszobát, és innentől ezt rendezgettem.
Az elmúlt egy hónapba már nem volt uncsi egyáltalán, mert kimostam, kivasaltam a picinek mindent, méretre válogatva bepakoltam a szekrényébe. Most ár minden nap találok még valamit, amit el kell rendezni neki.
Ráadásul már nagyon hamar elfáradok, többet pihenek.
Szép babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!