Mit csináltok otthon egész nap 25 hetes első babát váró kismamák?
Nekem szerencsém volt, mert amikor a kisfiammal terhes voltam, a barátnőm éppen a szomszédban babázott már. Így én sokat voltam náluk, vagy sétáltam velük.
Neked nincs a közelben valakid?
De jó nektek, én totál egyedül vagyok. De elütöm az időt.
Sokat pihenek, sütök, főzök, filmet nézek, babás oldalakat bújok... De sajnos társaságom az nincs. :(
Pár hét múlva indul egy szülésfelkészítő, már nagyon várom. Végre emberek közé megyek :)
21+1 hkm
Szia!
En is veszelyeztetettkent vagyok itthon masodik hete, eddig egesz gyorsan telt, mindennapra igyekszem beiktatni vmi tennivalot!:)) Bar vannak olyan reszei a napnak amik lassabbak:((
Sajnos gyakori kemenyedesek miatt sokat kell pihennem, igy nagyon sokat nem maszkalhatok, pedig jo lenne!!
Viszont nekem sincs senki a kozelben:((
Gyere a babanetre, 2011 juliusi kismamak, ott szoktunk napkozben dumcsizni!!
25 hetes kismami
Én már több, mint 2 hónapja vagyok veszélyeztetett terhesként táppénzen. A sok haskeményedés miatt eleinte csak feküdtem egész nap. Na az nagyon uncsi volt és párszor ki is buktam, mert nagyon elegem volt az állandó netezésből és tévézésből. Most hogy nőtt a pocakom, már nem keményedek annyira és el merek menni egy kicsit sétálni, vásárolni. Azt is szeretem, amikor süt a nap és pokrócokkal felszerelkezve kifekszem egy napágyba olvasgatni. A házimunkát szép komótosan csinálom, h tovább tartson a program. :) Néha a munkahelyemre is benézek egy kicsit pletyizni, meg a védőnői tanácsadáson szoktunk dumcsizni a többi kismamával. Erre a hétre tervezem a kimosott babaholmik kivasalását, elpakolgatását.
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!