Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináltok otthon egész...

Mit csináltok otthon egész nap 25 hetes első babát váró kismamák?

Figyelt kérdés
Terhességem elejétől veszélyeztetett vagyok, így otthon maradtam. Már nem is megyek vissza dolgozni, mert vettek fel e helyemre, és nem is bírnám a 8 órát. Megcsinálom a napi teendőimet, hobbim az üvegfestés, azt is festek, már van egy csomó kép a gyerekszobába, de marad felesleges időm. Mit csináltok ti?
2011. ápr. 6. 14:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, azt hiszem többet kellene sütnöm:) a férjem is örülne neki:), takarítani is lehet..elég nagy a ház..azt hiszem kicsit unatkoztam, kedvtelen voltam a kérdés kiírásánál..most már jobb, ma már sütöttem is, és még porszívózni is akarok:) Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 8. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!