Mit csináltok otthon egész nap 25 hetes első babát váró kismamák?
Figyelt kérdés
Terhességem elejétől veszélyeztetett vagyok, így otthon maradtam. Már nem is megyek vissza dolgozni, mert vettek fel e helyemre, és nem is bírnám a 8 órát. Megcsinálom a napi teendőimet, hobbim az üvegfestés, azt is festek, már van egy csomó kép a gyerekszobába, de marad felesleges időm. Mit csináltok ti?2011. ápr. 6. 14:43
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, azt hiszem többet kellene sütnöm:) a férjem is örülne neki:), takarítani is lehet..elég nagy a ház..azt hiszem kicsit unatkoztam, kedvtelen voltam a kérdés kiírásánál..most már jobb, ma már sütöttem is, és még porszívózni is akarok:) Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 8. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!