Olyan Kismamák tapasztalatát várnám akik tabi után rögtön várandósak lettek?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta hogy várjunk pár hónapot, de PCO szindrómás vagyok és nekem nagyobb az esélyem ha most rögtön elkezdünk próbálkozni.De félek attól hogy nehogy elvetéljek, mert esetleg nem elég vastag még a méhnyálkahárty a tabi miatt.Annyira tanácstalan vagyok.Segítenétek?2011. szept. 20. 15:10
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és gratulálok a babukákhoz.Lehet, hogy akkor mi sem várunk.
2011. szept. 20. 19:58
12/13 anonim válasza:
2 x lettem tabi után várandós,ebből az első alkalommal úgy hogy már volt egy lányunk,akinek az 1. szülinapja előtt estem teherbe. Sajnos az a baba a 7. héten elment- de nem azért,mert előzőleg tablettát szedtem,mert a 2. lányunk születése után egyéb módon védekeztünk,és becsúszott egy terhesség,ami szintén a 7. héten megszakadt- még éppen nem volt 1 éves a 2. lánykánk. Azt kaptam válaszul,hogy még korai volt teherbe esni!
A második lányunk is tabi abbahagyása utáni 1. hónapban fogant. (már 2 éves.)
A Pco-ról nem tudok semmit,de a tabletta miatt ne aggódj!
Kívánom,hogy mielőbb megtapasztalhasd az anyaság örömeit!!!
Üdv: Friss 3 gyerkőcös anyuka
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm szépen a jókívánságot!Remélem hogy sikerül nekünk is hamar!
2011. szept. 22. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!