Teherbe ejtett, majd lelépett. Tényleg én vagyok a hibás? Bővebben lenn.
27-es vagyok... Más is leírta a véleményét, nem tudom miért engem spéciztél ki magadnak, talán fáj az igazat olvasni. Igazad van, nem vagyunk egy szinten, még hogy engem hagytak el egy ilyen nő miatt :) azt csak szeretnéd!
Gondolom neked ez a természetes, így dobálózni életekkel...igenis meg vagyok botránkozva! Ahogy más is, és még te minősítesz engem, ahelyett hogy magyarázkodnál és mosakodnál és támadnál vissza egyfolytában, inkább meghallgattad volna ezt az álláspontot is.
Mindig egyre vehemensebben reagálsz, én meg nem bírom megállni szó nélkül, pláne hogy mártírnak állítod be megad és nyalogatod a sebeidet, közben olyan közönséges megnyilvánulásaid vannak, hogy az valami félelmetes.
Amúgy nem fogok többet írni, csak azért sem bírtam szó nélkül megállni, mert ilyen kirívó esetek miatt általánosítják a nőket, ami engem zavar mert az ilyesmit én mint nő egyáltalán nem tartom elfogadottnak, sőt!!
Köszönöm, hogy megkímélsz innentől kezdve véleményeddel, mert terhesen kissé nehezebben tudom elfogadni az emberi butaságot rosszindulattal párosítva.
Nem tehetek róla, ha valaki nem tud olvasni és értelmezni. Minden le van írva és a vak is láthatja, hogy nem sajnáltatom magam, csupán a becsületem az, ami lázong. A vehemens viselkedés pedig köszönhető annak, hogy te is a szavahihetőségemet kérdőjelezted meg, miszerint abortuszellenes vagyok, majd közölted, hogy a nők szégyene.
Tehát ha kikapartattam volna magamból, akkor máris rendesebb nő lennék. Ez igen!
Ez az általános vélemény, mert akkor tényleg kár volt, hisz nem ez volt a kérdés, hogy mit tegyek.
Ostoba tyúkok akarnak maguknak így pasit fogni, én nem tartozom közéjük. Nem akarnék olyat, akit nem szeretek, csak mert van egy közös gyerekünk, viszont akkor leírom századszorra is, hogy az emberi viselkedést hiányoltam a reakcióból és erre ment ki a kérdés!
Felfogta végre mindenki, aki nekiállt pocskondiázni és az erkölcseimet górcső alá venni? Kedves tökéletesek!
Ez a gyerek jó helyre érkezik! Nincs szükségem a biológiai apa pénzére, felőlem lehúzhatja a vécén, ahogy magát is, nem izgatna, de igenis jogomban lett volna megkapni legalább egyetlenegy személyes megbeszélést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!