Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10hetes kismama vok, ilyenkor...

10hetes kismama vok, ilyenkor szabad festeni a hajat? Azt halottam, bőr hibás lehet a pici, ha ilyenkor festi vki a haját! Ez igaz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Ugye nem komolyan kérdezed?Nyugodten fesd be a hajad,nem lesz tőle bajotok!
2009. okt. 26. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a negyedik terhességem, ls eddig is mindig festettem a hajam, mindegyik trimeszterben. Természetesen egyik baba sem lett bőrhibás! A mai hajfestékek annyira korszerűek, hogy nem ártanak a babának! Csupán annyi, hogy van, akinek a hormonok miatt a megszokott hajszín másmilyenre sikerül terhesség alatt, de én még ilyet se tapasztaltam sose.
2009. okt. 26. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Eddig én is festettem, de most babát várok és tovább nem szeretném festeni. Nem hiszem, hogy bármi baja is lenne a babának tőle! De én ebben az időszakban szeretnék minden mesterséges dolgot kerülni, mind a táplálkozásban, mind más termékekben is.

Meg anyagi okokból is, nem állunk valami jól, így inkább a festés árán megveszem a terhesvitaminomat.

Boldog babavárást!

12hetes kismama

2009. okt. 26. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
NEM!!!!!!! Az első 3 hónapban egyáltalán nem ajánlott. Ezt minden fodrásznak tudnia kell.
2009. okt. 26. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt egyáltalán nem ajánlott erős kémiai anyagokat kenned a bőrödre.
2010. márc. 10. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!