Az inga módszer hibás?
Van itt valaki akinek nem jött be az inga módszer?
És ti hogy tudjátok?
Én úgy, hogy ha köröz lány, ha előre hátra megy fiú.
Én is így ismerem.A már meglévő fiamat kimutatta,mostani terhességemet lánynak mutatja,holott 1000% fiú,és mutat még egy fiút.
Állítólag az AKARAT nagyon befolyásolja az ingát.Tehát pl ha te nagyon lányt akarsz,és fiút vársz,elviekben akkor is lányt fog mutatni :-)
Szia!Nekem bejött!:-)
Én úgy tudom,hogy úgy kell,hogy megbeszéled az ingáddal,hogy melyik válasz az igen és melyik a nem,illetve ilyen esetben,hogy mit mutat ha fiú és mit ha lány? pl. rákérdezel az ingától,hogy hogy fogja jelezni,ha kislány...és megnézed, mit válaszol:-) stb..
én így csináltam!Bejött. Kislányt mutatott.Először kisfiút mondtak az első 2 alkalommal,de én tudtam,hogy kislány,és az is:-) Most már 100%.
Én tizenpáréves voltam, mikor nekem csinálták. Lányt, fiút, majd lányt mutatott. Mondjuk azt kisgyerek korom óta tudtam, hogy 3 gyereket szeretnék. Van egy 4 éves lányom, egy 20 hónapos fiam, és egy 18 hetes pocaklakóm. Holnap megyek uh-ra, remélem mutatja magát, de érzéseim szerint lány.
Amúgy nem hiszek az ilyenekben.
Nekem bejött.
Gyorsabb tridiagonális mátrixú lineáris egyenletrendszerek megoldására mint a Gauss módszer.
Ezt a fiús lányos dolgot viszont nem értem. :/
Szia! 02.24. 20:35-ös vagyok
Bejött, a 3. babám lány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!