12 hetes vagyok. A férjem jobban eltávolodik tőlem. Lehet hogy én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
12 hetes vagyok.A férjem jobban eltávolodik tőlem.Én próbálok a kedvébe járni.Sajnos én már a 6.héttől itthon vagyok mert nagyon görcsöltem és az orvos nem engedett vissza dolgozni.Lehet azért ilyen velem mert csak ő dolgozik én meg nem? Szinte soha sincs itthon.Hétvégére ismindig kitalál valamit csak hogy velem ne kelljen lennie.Kezdek nagyon elkeseredni.2009. márc. 5. 11:31
1/6 anonim válasza:
De a szexre gondolsz, vagy a társaságodra?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem a sexre,bár az sincs túl sürün
2009. márc. 5. 11:36
3/6 anonim válasza:
Biztos nem te vagy a hibás. Én is itthon vagyok január óta. Most vagyok 15 hetes.
Próbálj vele beszélni, hogy mi a gondja. Reméljük nem az, hogy nem dolgozol, mert az még pár évig nem fog változni.
Első babát várjátok. Sok férfi nehezen dolgozza fel, hogy apa lesz, még akkor is, ha ő is akarta a babát. Lehet most tudatosul benne a dolog, mire vállalkoztatok.
Valahogy próbáld meg kitudni mi a gond! Sok sikert neked!
4/6 anonim válasza:
Szerintem is ez az új élethelyzet miatt olyan a férjed. Neki is újdonság és ő még nem is tapasztal ebből semmit azonkívül, hogy mondod, hogy milyen tüneteid vannak. Szerintem, majd ha lesz UH kép, ha nő a pocakod, ha érzni, hogy rugdos, ha már ő is fizikailag tapasztalja, biztos más lesz. Ne erőltess semmit, de azért egy kis női praktikával szervezz közös programokat. Most lesz pl. a nőnap, vitesd el magad étterembe, vagy moziba, ahová kedved lenne. Szerintem kedvességgel többre megy az ember, mint követelőzéssel és számonkéréssel, erre figyelj! Legalábbis ez az én elvem. Boldog baba várást kívánok!
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm szépen! Nektek is boldog baba várást!
2009. márc. 5. 11:52
6/6 anonim válasza:
Tudod, kell nekik idő mire feldolgozzák a dolgokat,de ha pozitívan állsz hozzá,könnyebb lesz neki elfogadni ezt az új helyzetet ha tervezett baba,ha nem!A nemi élet terén is nagyon fontos,hogy ne érezze úgy,esetleg elhanyagolod őt!Nekünk még 1 hónapunk van hátra szülésig és egész idáig finoman bár,de aktív voltam!Most már leálltunk de eddig úgymond kezdeményeztem,éreztettem vele,hogy még mindig ugyanúgy kívánatos a számomra!Ez fontos volt neki érzem rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!