Teherbe ejtett, majd lelépett. Tényleg én vagyok a hibás? Bővebben lenn.
Az is világos volt, hogy te is nő vagy. Csak el kell olvasni a véleményt.
Értem én, és mondom: egyre büszkébb vagyok arra, hogy így döntöttem.
Meg mondjuk a terhes témát férfiember ritkán olvassa, tehát 85 % esélye volt annak, hogy női válaszolóim lesznek.
Ezért raktam be ide, mert a férfiakét ismerem. Mind ugynazt mondja, nem törődve azzal, amit én írok.
A nők viszont képesek erről és arról az oldalról megközelíteni és nekem erre volt szükségem.
Dehogy tudok mindent, vannak sötét foltok.
Például a gúnyt sem értem és azt sem, hogy mitől érzi valaki többnek és nagyobb hőstettnek az abortuszt, mint az én döntésem, miközben azt írja, hogy a gyerek nem baj, ahogy én fogalmaztam.
Ha nem baj, akkor öröm, azt pedig nem szokás elvetetni, tehát a véleménye máris érthetetlen, vagy pedig csak ütni akart egyet.
Vagy át sem gondolta.
Ha tudnád értelmezni amit olvasol, akkor értenéd...
Egy szóval nem írtam, hogy el kéne vetetned!! Sőt, leírtam hogy VÉLEMÉNYEM SZERINT hogy kéne kezelned a szitut. Talán emelt fővel vállalni a dolgot, nem pedig kiírni egy kérdést, hogy mások is mocskolják még szegény embert, neked meg nyugtassák a lelkiismeretedet, aztán mikor ellenkező vélemény születik mint amit várnál, akkor egyből azzal takarózol, hogy a másik gúnyos... Felelőtlen módon létrehoztál egy helyzetet, de a másik féltől egy életre szóló felelősségvállalás lenne az elvárásod...
Szerintem ezek a dolgok egyértelműen jellemeznek téged, a védekezés amiben most vagy meg egyenesen kínos már.
Van ilyen vélemény is, fogadd el ha nyilvánosan kiírtad a dolgot.
Még annyi, hogy szerintem ilyen "módszerrel" madarat lehet fogni, nem férfit :)Ha nem, ez lett volna a szándékod, nem ezt írtad volna- Teherbe ejtett, majd lelépett. -Jóhogy lelépett, mire számítottál?? Hiába játszod itt a mártírt, hogy nem ölöd meg a gyerekedet...szép és jó, de ne is használd "bunkósbotnak"! Az a férfi csak egy eszközt lát a kezedben a kisbaba személyében, ami maximálisan érthető.
Önzőnek tartalak! Az abortuszellenes szöveged meg átlátszó.
27-esnek:
Az szerintem fel sem merült benned, hogy igazat írtam. Magadból kiindulni mindig hibás lépés.
Teherbe ejtett? Teherbe. Nem én kértem, hogy élvezzen belém, ez az ő kényelme volt.
Abortusz ellenes vagyok, semmilyen formáját nem pártolom, de nem fogom a magadfajtának bizonygatni.
Ezen a fórumon sok minden ki van írva, többek között rengeteg olyan kérdés, ami ugyanezt feszegeti. Ettől én még nem érzem sem magam, sem mást hibásnak.
Szerintem te vagy imponálni akarsz valakinek, vagy csak a háttérben van egy ilyen sztori a múltadban, amiben te voltál az, aki a rövidebbet húzta. Talán pont téged hagytak el egy ilyen véletlen gyerek miatt.
A felelősségem én felvállalom, írtam. Így is van. Meghazudtolni egy másik embert elég nagy pofátlanság.
De a gyerekhez két ember kell és legalább az, hogy meg lehessen a másikkal beszélni, nem pedig férfiatlanul elhúzni a csíkot és kígyót-békát kiabálni rá.
Nem kértem, hogy bárki szidja az illetőt ismeretlenül, nem tudom feltűnt e.
Azt sem kértem, hogy bárki sajnáljon. A véleményeket vártam, nem ilyen köpködős hozzászólásokat. A számomra negatívokat is el tudom fogadni, ha a hangnem nem sértő. De ez neked még nem ment.
És tudod mit? Tényleg hiba volt kiírni, mert semmi nem változott meg bennem. Még mindig úgy gondolom, hogy együtt kellett volna megbeszélni és még ha nem is támogat a döntésemben, nem belém rúgni.
Az meg érdekes, hogy a palimadár fogás bennem fel sem merült, az hogy te ezt többször felhoztad, az a saját gondolataidat mutatja meg. Nem vagyunk egy szinten.
"Teherbe ejtett? Teherbe. Nem én kértem, hogy élvezzen belém, ez az ő kényelme volt. "
Akkor te vagy a hibás még jobban. Ha a megfelelő védekezésről nem gondoskodsz akkor legalább utána vehettél volna be esemény utáni tablettát.
Ezek után főleg nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!