Szerintetek mit tegyek ha az apuka lelépett de van idő még az abortuszra? De viszont azt nem nagyon szeretném:S
vannak lehetőségek.
-megtartod és ha normalizálódik a helyzet akkor együtt felnevelitek
-megtartod és meglátod hogy érzed ha fel tudnád nevelni felneveled.
-megtartod és örökbeadod.
- én sem vetetném el. Ő nem tehet semmiről.
szia!erre az emberre ne számits!
a másik meg az hogy a gyereket magadnak szülőd és nem az apának.ha úgy gondolod fel tudod nevelni egyedül is meg tudsz birkóznia nehezsegekkel akkor tartsd meg.
az apa leléphet akkor is amikor 2 éves a gyerek vagy nagyobb korában.ha most igy áll a helyzet sok jóra ne számíts vele kapcsolatban.
Ha van munkahelyed,és eltudod tartani,akkor tarsd meg!
Ha nem tudod eltartani,és megszülöd,örökbe is adhatod. De egész életedben kínopzni fog a tudat,hogy van egy gyereked,akit mások nevelnek,és neked semmi közöd hozzá.
Ha nem adod örökbe,de nem tudod tisztességesen felnevelni,akkor marad az abortusz. Inkább ezt,mint hogy nyomorogjon a gyereked. Ezt legalább akkor lelkiteher lenne,mint ha elveteted.
A legjobb természetesen az lenne,ha az apukával közösen nevelnétek fel.
Egy történet neked:
amilyen cipőben te jársz nos így volt ez az egyik ismerősömmel is.És ő bizony elvetette,na de itt jön a csattanó:még a pocijában lett volna a baba mire már ki is békültek..jó oké megint belevágtak és megfogant a baba de sajnos most figyelj:ISTEN ADD ÉS ELVESZ!!!!a második babáját 5 hónapra meg kellett szüleszteni mert beteg volt nagyon beteg.Miért akarsz saját gyermeked gyilkosa lenni olyan nincs hogy nincs kiút.Kérlek hirtelen felindultságból ne csinálj butaságot ...őt adták neked az égiek ő téged választott anyukájának,hát örülj és légy boldog vele!!!Mert az leszel majd ha megmozdul ha világra jön ha azt mondja neked:köszönöm anya hogy életet adtál nekem:-)
Ne vetesd el a babát,ő nem tehet semmiről.
Még az is lehet,hogy kibékültök,és együtt nevelitek fel a gyermeketeket.Hirtelen felindulásból ne dönts,hiszen egy életről kell döntened.
Hu nagyon köszönöm,hogy ilyen sokan irtatok:)
Az a baj h fiatal vagyok 17 éves. De anyukám teljesen mindenben mellettem áll. Ma reggel miután írtam erre az oldalra le ültem a szüleimmel beszélni és abban maradtunk,hogy anya segít mindenben én közben magántanulóként el végzem az iskolát :)
Az apukát felhívtam végre el lehetett érni telefonon ő azt mondta h szeret meg szeretne velünk lenni de én már nem tudom,hogy vele szeretnék -e lenni mert meg csinálta egyszer,hogy itt hagyott meg csinálja többször is. Szóval a bébim semmiképpen sem lesz elvetetve.Szóval mindenkinek köszönöm a hasznos tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!