Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit tegyek ha az...

Szerintetek mit tegyek ha az apuka lelépett de van idő még az abortuszra? De viszont azt nem nagyon szeretném:S

Figyelt kérdés
Az a baj h sok volt a féltékenykedés meg a veszekedés minden apróságon és 2 napja össze pakolt és el ment, és azóta még nem jelentkezett... és nem tudom,hogy mit csináljak:S Nem szeretném el vetetni a babát de úgy sem szeretnék járni,hogy anyukámmal neveljem fel. 8 hetesek vagyunk. Segítsetek h mit tegyek mit csináljak, mert nagyon el vagyok keseredve és teljesen össze vagyok zavarodva :(
2010. aug. 17. 11:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%

vannak lehetőségek.

-megtartod és ha normalizálódik a helyzet akkor együtt felnevelitek

-megtartod és meglátod hogy érzed ha fel tudnád nevelni felneveled.

-megtartod és örökbeadod.

- én sem vetetném el. Ő nem tehet semmiről.

2010. aug. 17. 11:26
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Én nem vetetném el mert a baba nem tehet arrol hogy az apukája lelépett
2010. aug. 17. 11:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy,hogy hány éves vagy.
2010. aug. 17. 11:32
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

szia!erre az emberre ne számits!

a másik meg az hogy a gyereket magadnak szülőd és nem az apának.ha úgy gondolod fel tudod nevelni egyedül is meg tudsz birkóznia nehezsegekkel akkor tartsd meg.

az apa leléphet akkor is amikor 2 éves a gyerek vagy nagyobb korában.ha most igy áll a helyzet sok jóra ne számíts vele kapcsolatban.

2010. aug. 17. 11:32
 5/18 anonim ***** válasza:
50%

Ha van munkahelyed,és eltudod tartani,akkor tarsd meg!

Ha nem tudod eltartani,és megszülöd,örökbe is adhatod. De egész életedben kínopzni fog a tudat,hogy van egy gyereked,akit mások nevelnek,és neked semmi közöd hozzá.

Ha nem adod örökbe,de nem tudod tisztességesen felnevelni,akkor marad az abortusz. Inkább ezt,mint hogy nyomorogjon a gyereked. Ezt legalább akkor lelkiteher lenne,mint ha elveteted.

A legjobb természetesen az lenne,ha az apukával közösen nevelnétek fel.

2010. aug. 17. 11:38
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Egy történet neked:

amilyen cipőben te jársz nos így volt ez az egyik ismerősömmel is.És ő bizony elvetette,na de itt jön a csattanó:még a pocijában lett volna a baba mire már ki is békültek..jó oké megint belevágtak és megfogant a baba de sajnos most figyelj:ISTEN ADD ÉS ELVESZ!!!!a második babáját 5 hónapra meg kellett szüleszteni mert beteg volt nagyon beteg.Miért akarsz saját gyermeked gyilkosa lenni olyan nincs hogy nincs kiút.Kérlek hirtelen felindultságból ne csinálj butaságot ...őt adták neked az égiek ő téged választott anyukájának,hát örülj és légy boldog vele!!!Mert az leszel majd ha megmozdul ha világra jön ha azt mondja neked:köszönöm anya hogy életet adtál nekem:-)

2010. aug. 17. 11:49
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
Miért az az első gondolatod h elvetesd a babád?Nekem azt senki ne mondja h 1 gyereket nem lehet felnevelni anyagiak miatt!Ha meg az anyagi nem gond akkor semi sem.Az sem biztos h a férjed nem fog vissza menni hozzád!Egyáltalán tudja h babát vársz tőle?Az én tanácsom az h semmiképp ne a vetesd el a gyereket, gondolj arra h Ő már egy élet, meg sem kénne gondold azt h elvetesd vagy nem?Tarsd meg, egy napon még hálás leszel érte!!!!!!
2010. aug. 17. 12:28
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem semmiképpen sem szabad elvetetned. Egész életedben kínozhat a dolog, hogy megölted a gyermekedet. És ki tudja lehet-e másik.
2010. aug. 17. 12:40
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

Ne vetesd el a babát,ő nem tehet semmiről.

Még az is lehet,hogy kibékültök,és együtt nevelitek fel a gyermeketeket.Hirtelen felindulásból ne dönts,hiszen egy életről kell döntened.

2010. aug. 17. 13:38
 10/18 A kérdező kommentje:

Hu nagyon köszönöm,hogy ilyen sokan irtatok:)

Az a baj h fiatal vagyok 17 éves. De anyukám teljesen mindenben mellettem áll. Ma reggel miután írtam erre az oldalra le ültem a szüleimmel beszélni és abban maradtunk,hogy anya segít mindenben én közben magántanulóként el végzem az iskolát :)

Az apukát felhívtam végre el lehetett érni telefonon ő azt mondta h szeret meg szeretne velünk lenni de én már nem tudom,hogy vele szeretnék -e lenni mert meg csinálta egyszer,hogy itt hagyott meg csinálja többször is. Szóval a bébim semmiképpen sem lesz elvetetve.Szóval mindenkinek köszönöm a hasznos tanácsokat :)

2010. aug. 17. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!