Szerintetek mit tegyek ha az apuka lelépett de van idő még az abortuszra? De viszont azt nem nagyon szeretném:S
Figyelt kérdés
Az a baj h sok volt a féltékenykedés meg a veszekedés minden apróságon és 2 napja össze pakolt és el ment, és azóta még nem jelentkezett... és nem tudom,hogy mit csináljak:S Nem szeretném el vetetni a babát de úgy sem szeretnék járni,hogy anyukámmal neveljem fel. 8 hetesek vagyunk. Segítsetek h mit tegyek mit csináljak, mert nagyon el vagyok keseredve és teljesen össze vagyok zavarodva :(2010. aug. 17. 11:24
11/18 anonim válasza:
Helyesen döntöttél.Nos apukának meg talán még egy esélyt kicsikarhatnál...melletted lesz tuti csak most kicsit kiborult vagy megijedt vagy csak elege lett mindenből.Engedj egy picit ne légy makacs..most a baba az első.Jó egészséget és boldog babavárást:-)22hetes iker kismama
12/18 anonim válasza:
Szerintem is adj még egy esélyt neki,időt hogy ezt feldolgozhassa.Főleg ha olyan fiatal mint te,valamilyen szinten érthető h beijedt.
14/18 anonim válasza:
Szia örülök hogy így döntöttél én is 17 évesen estem teherbe és már másfél éves a babám. NEm mondom hogy nem nehéz suli+ baba de ha a szüleid segítenek sokkal könnyebb lesz hidd el
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
Hát beszéltünk megint az apukával most megint vissza jönne:S
Az a baj h nagyon megbántott ezzel,hogy el ment :S
és hát nem tudom anya is mondja,hogy beszéljük meg. Csak már nem tudom,hogy így hogyan bízzak meg benne.:S
2010. aug. 17. 16:38
16/18 anonim válasza:
Szia én vagyok a 18 ves anyuka (6 hónapos babával) hány éves az apuka?
17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) már este vissza jött és megbeszéltük,hogy mi is volt ez, és végül is az volt a baj,hogy minden össze jött neki és egy picit sok volt neki így minden egyszerre :)
Most teljesen másképp viselkedik. Meg már volt 1 kis nézeteltérésünk de meg tudtuk beszélni nem úgy mint máskor:) :) 22 éves amúgy :)
2010. aug. 19. 10:35
18/18 A kérdező kommentje:
Hát én adtam neki még 1 esélyt de megint le lépett ....
Komolyan már vicces amit művel... :/
2010. aug. 27. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!