Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig dolgozott terhesen...

Ki meddig dolgozott terhesen és mit?

Figyelt kérdés
Én egy multinál vagyok egész nap lótok futok árut töltök emelek stb.Nem tudom ezt meddig tudom majd csinálni.
2012. márc. 22. 19:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Személyi asszisztens vagyok, futkosós-stresszes a munkám, de irodai. 27 hetes vagyok, még dolgozok és szerintem még kb. egy hónapig dolgozni is fogok, ha minden jól megy.
2012. márc. 23. 09:46
 22/25 anonim ***** válasza:
8 hétig dolgoztam ápolónő vagyok egy idős otthonba ami 50-60 néha nagyobb súlyú idősek emelgetéséből is állt.fiam 3 és fél hónapos
2012. márc. 23. 10:50
 23/25 A kérdező kommentje:
Hú köszi jó sokan írtatok:))Azok a kismamik akik hamar otthon maradtak, hogy osztottátok be ezt a kevés táppénzt, vagy hogy jöttetek ki anyagilag?
2012. márc. 23. 17:20
 24/25 anonim ***** válasza:
A dajka vagyok. Nekem még viszonylag jó volt a táppénzem (2008-ban) akkor még 70 % volt. Nem volt egyszerű, de megoldottuk. Na meg volt egy kis félre tett pénzünk a babára. Abból vettünk meg sok mindent, fizettem havonta az orvost, a 4D-s UH-t.Így a táppénzem megmaradt élni.
2012. márc. 25. 11:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Én dolgozok a gyárban! Mivel tavaly még több munka volt, volt túlóra is, idén viszont heti 4 nap mínusz adójóváírás, többet kapok, mintha dolgoznék!!! :) Hülye lettem volna nem eljönni, legalább nem kell stresszelnem magam minden nap!
2012. márc. 25. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!