Ki meddig dolgozott terhesen és mit?
Figyelt kérdés
Én egy multinál vagyok egész nap lótok futok árut töltök emelek stb.Nem tudom ezt meddig tudom majd csinálni.2012. márc. 22. 19:08
11/25 anonim válasza:
Minősítő,hajolgattam,emelgettem!
8 hónapig
12/25 anonim válasza:
dajka vagyok oviban. Itthon voltam már 7-8 hetes koromtól. Mert nagy a fertőzés veszély, és cipkedeni is kell (a nagy ételtároló edényeket), és görcsölgettem. Így nem kockáztattam, és inkább elmentem táppénzre.
13/25 anonim válasza:
Külföldön kávézóban dolgoztam, 8 órában állás a kávégép előtt vagy rohangálás a pultban, csak 2-3 kilókat emeltem. 32. hét végéig bírtam, de az utolsó napokon már a 4-5 órás munka is nagyon kikészített. Leginkább a lábaimat.
14/25 anonim válasza:
könyvelőként, egész napos ülő munka mellett, 3 héttel szülés előttig (időre jött a gyerek).
Csak a derekam fájt a sok üléstől, meg a lábam vizesedett rendesen, de semmi más negatív probléma nem volt (szerencsére)
Most várom a másodikat (14hkm), úgy saccolom, most is kb 7,5-8 hónapig melózom, bár függ majd az időjárástól is, mert szept.26-ra vagyok kiírva, de ha idén is olyan lesz az augusztus vége, mint tavaly, akkor nekem annyi... kidöglök még szülés előtt :)
15/25 A kérdező kommentje:
Ne vegye senki magára, de irigylem azokat akik irodai munkát végeznek. Jó lehet kihúzni 8 hónapig:) Sajnos én nem fogom, csak a táppénz összege meg semmire nem elég!
2012. márc. 22. 20:13
16/25 anonim válasza:
Szia!
8.hétig,rendőr vagyok,nem irodai,hanem utcai járőr. Akkor még 100%-os volt a tp.m.
17/25 anonim válasza:
8. hétig dolgoztam - gyárban, teljesítmény bérben (!), állandó stressz, 20-30 kg emelgetése naponta többször...egy percig sem maradtam, a táppénzem több, mint aki most ott dolgozik (tavaly jól kerestünk, de az idén már csak 4 napban + az adójóváírást is elvették, 10 e Ft-tal kapok többet, mintha dolgoznék)
18/25 anonim válasza:
Bankban ügyintézőknt, 31.hétig, már 3 hete itthon vagyok. Jobb így a sok ülés elég rossz volt. Meg a stressz, meg, hogy enni, pisilni nem mindig akkor lehet kimenni amikor kéne, hanem amikor lehet. Féltem az influenzától is (akkor kezdődött a járvány). Itthon most sokkal többet mozgok, de akkor pihenek amikor szükséges. Táppénzre nem akartam menni, mert kevés, most szabin vagyok egy hónapot, aztán már szülési szabin leszek.
19/25 anonim válasza:
31.hétig eü-ben. A fertőzésveszély miatt jöttem el, és estére már a lábam is nagyon fájt.
20/25 anonim válasza:
Én a 24. hétig dolgoztam, egészségügyben. A fertőzésveszély miatt jöttem el táppénzre, illetve napi 3 órát buszoztam oda-vissza a munkahelyemre, ami elég fárasztó volt pocakosan. Ja és persze szinte a legelejétől görcsölgettem, ez már önmagában indok lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!