Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig dolgozott terhesen...

Ki meddig dolgozott terhesen és mit?

Figyelt kérdés
Én egy multinál vagyok egész nap lótok futok árut töltök emelek stb.Nem tudom ezt meddig tudom majd csinálni.
2012. márc. 22. 19:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Minősítő,hajolgattam,emelgettem!

8 hónapig

2012. márc. 22. 19:43
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
dajka vagyok oviban. Itthon voltam már 7-8 hetes koromtól. Mert nagy a fertőzés veszély, és cipkedeni is kell (a nagy ételtároló edényeket), és görcsölgettem. Így nem kockáztattam, és inkább elmentem táppénzre.
2012. márc. 22. 19:57
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön kávézóban dolgoztam, 8 órában állás a kávégép előtt vagy rohangálás a pultban, csak 2-3 kilókat emeltem. 32. hét végéig bírtam, de az utolsó napokon már a 4-5 órás munka is nagyon kikészített. Leginkább a lábaimat.
2012. márc. 22. 20:02
 14/25 anonim ***** válasza:

könyvelőként, egész napos ülő munka mellett, 3 héttel szülés előttig (időre jött a gyerek).

Csak a derekam fájt a sok üléstől, meg a lábam vizesedett rendesen, de semmi más negatív probléma nem volt (szerencsére)

Most várom a másodikat (14hkm), úgy saccolom, most is kb 7,5-8 hónapig melózom, bár függ majd az időjárástól is, mert szept.26-ra vagyok kiírva, de ha idén is olyan lesz az augusztus vége, mint tavaly, akkor nekem annyi... kidöglök még szülés előtt :)

2012. márc. 22. 20:03
 15/25 A kérdező kommentje:
Ne vegye senki magára, de irigylem azokat akik irodai munkát végeznek. Jó lehet kihúzni 8 hónapig:) Sajnos én nem fogom, csak a táppénz összege meg semmire nem elég!
2012. márc. 22. 20:13
 16/25 anonim ***** válasza:

Szia!

8.hétig,rendőr vagyok,nem irodai,hanem utcai járőr. Akkor még 100%-os volt a tp.m.

2012. márc. 22. 20:32
 17/25 anonim ***** válasza:
8. hétig dolgoztam - gyárban, teljesítmény bérben (!), állandó stressz, 20-30 kg emelgetése naponta többször...egy percig sem maradtam, a táppénzem több, mint aki most ott dolgozik (tavaly jól kerestünk, de az idén már csak 4 napban + az adójóváírást is elvették, 10 e Ft-tal kapok többet, mintha dolgoznék)
2012. márc. 22. 20:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Bankban ügyintézőknt, 31.hétig, már 3 hete itthon vagyok. Jobb így a sok ülés elég rossz volt. Meg a stressz, meg, hogy enni, pisilni nem mindig akkor lehet kimenni amikor kéne, hanem amikor lehet. Féltem az influenzától is (akkor kezdődött a járvány). Itthon most sokkal többet mozgok, de akkor pihenek amikor szükséges. Táppénzre nem akartam menni, mert kevés, most szabin vagyok egy hónapot, aztán már szülési szabin leszek.
2012. márc. 22. 22:59
 19/25 anonim ***** válasza:
31.hétig eü-ben. A fertőzésveszély miatt jöttem el, és estére már a lábam is nagyon fájt.
2012. márc. 23. 02:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Én a 24. hétig dolgoztam, egészségügyben. A fertőzésveszély miatt jöttem el táppénzre, illetve napi 3 órát buszoztam oda-vissza a munkahelyemre, ami elég fárasztó volt pocakosan. Ja és persze szinte a legelejétől görcsölgettem, ez már önmagában indok lehetett volna.
2012. márc. 23. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!